Zonneschermen

Zonneschermen
filter en sorteer

Ben jij een echt ‘buitenmens’? Of zit je graag met een boek op de bank in een koele woonkamer? Geniet optimaal van jouw buitenruimte of houd je woning heerlijk fris met een zonnescherm. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd welke zonwering het beste bij jou past?

Soorten zonneschermen

Er zijn verschillende soorten zonneschermen waarmee jij jouw woning of terras tegen de zon kunt weren. Heerlijk genieten van een avond lang tafelen op een zwoele zomeravond of lekker binnen vertoeven in een koele woonkamer, met de juiste zonwering is dit allemaal supermakkelijk. En dat is niet alles; jouw zonneschermen kun je ook nog eens helemaal naar wens samenstellen. Zo heb jij zonwering die helemaal bij jouw wensen past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

  • Markiezen | Deze prachtige zonwering geeft jouw woning een stijlvolle en karakteristieke uitstraling. Markiezen, ook wel luifels genoemd, zijn een prachtige vorm van zonwering én creëren privacy in de ruimtes waar jij dit wenst. Heb jij een jaren ’30 woning en ben jij op zoek naar zonwering die bij de stijl van jouw woning past? Dan zijn markiezen perfect voor jou!
  • Uitvalscherm | Wil je ongestoord op de bank kunnen neerploffen of heb jij familie of vrienden uitgenodigd voor een heerlijk diner bij jullie thuis? Een warme woon- of eetkamer kan dan al snel roet in het eten gooien. Er zijn diverse manieren om de temperatuur in jouw woning te reguleren. Uitvalschermen zijn hier de perfecte oplossing voor!
  • Zonnescherm elektrisch | Het binnenkomende zonlicht reguleren vanuit je luie stoel? Er is meer mogelijk dan je denkt! Het innovatieve merk Somfy biedt al jaren elektrische oplossingen om jouw zonwering te kunnen bedienen met een afstandsbediening of app, afzonderlijk òf als groep. Geen gedoe meer met handmatig bedienen dus! En extra fijn wanneer je wat ouder bent of te maken hebt met fysieke beperkingen. Ontdek de mogelijkheden!
  • Zonnescherm knikarm | Wil jij op een zonnige dag het liefst de hele dag buiten zijn? En wil je ook nog eens verantwoord kunnen genieten op jouw terras? Dan zit je met een knikarm zonnescherm goed! Want met een knikarm zonnescherm bepaal jij zelf de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Deze zonwering is ook nog eens mateloos populair en dat is niet voor niets. Als dat geen genieten wordt?!

Zonnescherm balkon

Heb jij een balkon waar de temperaturen snel oplopen in de zomer? Dan is een zonnescherm perfect voor jou! De verschillende zonneschermen zorgen voor heerlijke schaduw op jouw balkon en houden de warmte uit jouw woning. Op het balkon genieten van de schaduw zonder dat de armen van het zonnescherm in de weg zitten. Dan is een zonnescherm met knikarm iets voor jou! Doordat de knikarmen zich direct onder het doek bevinden, kun jij optimaal genieten van jouw buitenruimte. Ga jij ook voor deze zonwering op jouw balkon?

Ontdek de verschillende soorten zonwering in onze winkel. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende kleurmogelijkheden en dessins voor jouw ideale doek. Ben je de oriëntatiefase al voorbij en wil een zonnescherm gericht gaan samenstellen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder!

Plan hier jouw zonwering afspraak