Interieuradvies

Interieuradvies
filter en sorteer

Nieuwe meubels nodig, verbouwen of verhuizen? Heb je geen idee waar je moet beginnen met het inrichten van jouw huis? Wees niet bang, je bent namelijk niet de enige. Er zijn zoveel mogelijkheden en trends dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met passende of juist verrassende ideeën en ontwerpen maken onze ervaren interieurstylisten Francien, Annemarie en Lotte van jouw huis een thuis.

Onze interieuradviseurs

Wij hebben maar liefst drie enthousiaste en ervaren interieuradviseurs bij ons werken die graag met jou meedenken om van jouw huis een thuis te maken. Dit zijn de dames: Francien, Annemarie en Lotte. Samen creëeren ze de mooiste interieurplannen vanuit het ontwerphuis voor jou.

Advies vanuit ons gloednieuwe ontwerphuis

De interieurontwerpen worden gemaakt vanuit het gloednieuwe ontwerphuis, in het hart van onze woonafdeling. Er valt veel daglicht in het ontwerphuis naar binnen, wat een goed beeld geeft van de kleuren en materialen die worden gekozen bij een ontwerp. Francien, Annemarie en Lotte zorgen ervoor dat van jouw interieur een mooi geheel gemaakt wordt. Denk hierbij aan hulp bij het kiezen van kleuren, de juiste indeling, verschillende materialen en passende meubels.

Verschillende interieuradviezen mogelijk

Doordat we bij in onze winkel alles onder één dak hebben, kunnen we voor jou een totaalplan samenstellen. Daarom bieden we verschillende adviezen aan, zodat jij altijd een passend advies krijgt. Ontdek welk advies jij nodig hebt om een prachtig interieur te realiseren.

Basis interieurontwerp

Bij een basis interieurontwerp krijg je advies over kleur, indeling, meubelen, (interieur)stijl en materiaal. In een uur kunnen de interieurstylistes samen met jou tot een schetsontwerp komen.

Compleet interieurontwerp 

Kies je voor een compleet interieurontwerp, dan werken de stylistes het volgende voor jou uit: een moodboard, een indelingsplan met 3D beelden, een materialenplan en een productoverzicht van meubels.

Compleet lichtplan

Aan de hand van de functies in de ruimte wordt een plan uitgewerkt met de juiste verlichting. Bij een compleet lichtplan wordt er gekeken naar de juiste lichtpunten en worden de specifieke lampen erbij gezocht in jouw stijl.

Wat kost een interieuradvies?

De kosten van een interieuradvies in onze winkel verschilt per advies. De prijs van een basis interieurontwerp zit op 50,- euro. Maar bij besteding van 500,- euro in onze winkel, ontvang je 50,- euro terug. Dit bedrag dient binnen een jaar te worden besteed.

Maak je gebruik van een compleet interieurontwerp, dan zijn de kosten 500,- euro per ruimte. Bij besteding van 5000,- euro in onze winkel ontvang je 500,- euro terug. Na de intake krijg je een offerte waarbij de prijs definitief wordt gemaakt.

Een compleet lichtplan kost 200,- euro per verdieping. Bij besteding van 2000,- euro in onze winkel, ontvang je 200,- euro terug. Dus maak snel jouw afspraak met één van onze interieurstylistes.