Interieuradvies

Interieuradvies
filter en sorteer

Nieuwe meubels nodig, verbouwen of verhuizen? Heb je geen idee waar je moet beginnen met het inrichten van jouw huis? Wees niet bang, je bent namelijk niet de enige. Er zijn zoveel mogelijkheden en trends dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Met passende of juist verrassende ideeën en ontwerpen maken onze ervaren interieurstylisten Francien en Annemarie van jouw huis een thuis.

Ons gloednieuwe ontwerphuis

De interieurontwerpen worden gemaakt vanuit het gloednieuwe ontwerphuis, in het hart van onze woonafdeling. Er valt veel daglicht in het ontwerphuis naar binnen, wat een goed beeld geeft van de kleuren en materialen die worden gekozen bij een ontwerp. Francien en Annemarie zorgen ervoor dat van jouw interieur een mooi geheel gemaakt wordt. Denk hierbij aan hulp bij het kiezen van kleuren, de juiste indeling, verschillende materialen en passende meubels. Ontdek hieronder de mogelijkheden van een interieurontwerp.

De mogelijkheden van een interieurontwerp bij Boer Staphorst

Ontdek welk advies jij nodig hebt om een prachtig interieur te realiseren.

  • Basis interieurontwerp | Advies over kleur, indeling, meubelen, (interieur)stijl en materiaal. In een uur kunnen Francien en Annemarie samen met jou tot een schetsontwerp komen.
  • Compleet interieurontwerp | Francien en/of Annemarie werken voor jou uit: een moodboard, een indelingsplan met 3D beelden, een materialenplan en een productoverzicht van meubels.
  • Compleet lichtplan | Aan de hand van de functies in de ruimte wordt een plan uitgewerkt met de juiste verlichting. Wij kijken naar de juiste lichtpunten en zoeken de specifieke lampen erbij uit in jouw stijl.