Samen op zoek naar jouw droomkeuken?

Keukens

Hulp nodig bij de indeling van jouw keuken en het kiezen van de juiste keukenapparatuur? Van de beste opbergruimte tot de slimste apparatuur. Het helpt allemaal om jouw keukendromen uit te laten komen en droomkeuken te vinden.  

Maak hier jouw afspraak

39 keukenopstellingen in de showroom

Onze keukenadviseurs doen er alles aan om jouw keukendromen waar te maken. Door middel van een passend advies, met de laatste keukentrends, nieuwste innovaties en mooiste producten, lopen we samen door de showroom langs maar liefst 39 keukenopstellingen in diverse stijlen om erachter te komen wat bij jou past. Ontdek hieronder een selectie van onze keukens vastgelegd in onze eigen showroom.

Doordat we bij Boer Staphorst meerdere keukenmerken verkopen, kunnen we jou perfecte keuken samenstellen. In de showroom kun je alle stalen en keukenfrontjes zien en voelen in de showroomkeukens en in de stalenhoek op de afdeling.

Montage in eigen huis

Na het vinden van jouw droomkeuken, leveren wij enkele weken later de keuken op locatie. Indien gewenst kunnen we jou compleet ontzorgen, onze eigen monteurs plaatsen wekelijks kwaliteitskeukens. Wist je dat we jaarlijks meer dan 650 keukens bij onze klanten plaatsen? Hieronder vind je enkele keukens welke wij hebben geplaatst bij onze klanten.

Monique en Hans: "De monteurs zijn stuk voor stuk allemaal leuke mensen en ze hebben zo ontzettend netjes gewerkt."

Op zoek naar hulp bij het vinden en inrichten van jouw keuken? Maak jouw afspraak met één van onze keukenadviseurs.

Maak hier jouw afspraak

filter en sorteer