Wandpanelen & plafondpanelen

Panelen zijn onmisbaar in jouw woning en zijn van grote invloed op de uitstraling van jouw gehele interieur. Je gebruikt hier wand- en plafondpanelen. Je kijkt er elke dag tegenaan, dus een goede keuze voor de panelen is van groot belang.

De mogelijkheid van wandpanelen

Een wand kun je bekleden met verf en/of behang, maar heb je er wel eens bij stil gestaan dat je ook wandpanelen kunt gebruiken? Dit zijn houten- of kunststof wandpanelen die je heel gemakkelijk met lijm of schroeven aan de muur kunt bevestigen. Je krijgt zo een mooie afgewerkte muur. Wandpanelen zijn over het algemeen in kunststof te verkrijgen en daarom ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer. Verder kun je het ook gewoon toepassen in de hal, woonkamer, keuken of slaapkamer. Daarbij zijn de panelen eenvoudig in onderhoud en ook nog eens erg duurzaam.

Een frisse uitstraling voor jouw plafond

Wil jij jouw plafond een frisse en nieuwe uitstraling geven? Naast wandpanelen zijn er ook plafondpanelen. Je brengt deze eenvoudig op het plafond aan om een afgewerkt plafond te krijgen. Heel gemakkelijk maak je bijvoorbeeld een verlaagd plafond met de panelen en als afwerking doe je er spotjes in. Over het algemeen zijn plafondpanelen gemaakt van hout voorzien van een folie laag. Dit zorgt ervoor dat de plafondpanelen ook te gebruiken zijn in vochtige ruimtes zoals een badkamer en een keuken. Maar je kunt ze in elke willekeurige ruimte in huis plaatsen.

Ontdek in onze winkel de verschillende mogelijkheden wand- en plafondpanelen en het effect ervan in een bepaalde ruimte. Jouw smaak staat centraal waarbij ook diverse combinaties mogelijk zijn. We zorgen er samen voor dat de panelen in jouw woning de uitstraling geven die je graag wenst. Dus kom gerust langs! Of stel jouw vraag hieronder via ons formulier.

filter en sorteer