Over BouwPartner

Als Boer Staphorst zijn wij lid van de BouwPartner-formule. BouwPartner is een landelijke keten van groothandels in bouwmaterialen voor de professionele klusser, aannemers en actieve doe-het-zelver. Voor welke klus je ook gaat en welke klus je te klaren hebt, het is allemaal mogelijk!

Vakkundig advies

BouwPartner is er dus ook voor de zzp’er en de aannemer. Veelal professionals die vakkundig advies kunnen waarderen en de spullen direct mee willen nemen. Daarom vind je op deze afdeling ruime voorraden. Maar is een product niet voorradig, dan is het product in vele gevallen snel leverbaar. Want wij zijn pas tevreden als jij je werk goed kunt uitvoeren.

Als BouwPartner kennen wij de omgeving en de mensen en weten we welke materialen het beste werken. Deze materialen worden zelf ingekocht, zodat jij altijd profiteert van de beste prijs. En wat jij nodig hebt, dat leveren wij! Van gereedschap tot hout en van plaatmateriaal tot dakbedekking en alles er tussenin. Alles bij elkaar op één adres. 

Professionele kwaliteit tegen scherpe prijzen

BouwPartner heeft meerdere vestigingen, verbonden aan een groep zelfstandige bedrijven. Toch zijn er een aantal zaken welke we samen regelen. Neem bijvoorbeeld het materiaalinkoop. Door de gezamenlijke inkoop wordt er professionele kwaliteit voor een scherpe prijs aangeboden. Daar komen nog eens extra kortingen bij, naarmate je meer bij ons afneemt.

Ontdek de service van BouwPartner

De betrokken en deskundige bouwpartner om de hoek

Iedere vestiging van BouwPartner heeft zijn eigen specialisme en richt zich geheel op de lokale markt in de buurt. Je kunt er altijd terecht voor advies, materialen of gewoon even bijkletsen onder het genot van een lekker kopje koffie. BouwPartner is ook echt een trefpunt van de bouwprofessionals uit de eigen regio. Je komt altijd wel iemand tegen die van belang kan zijn voor jouw volgende klus. Dus je kunt hier ook nog eens heel goed netwerken voor jouw eigen onderneming. Een win-win situatie!

Wil je meer weten over de BouwPartner? Kom dan eens langs in de winkel en ontdek wat deze afdeling allemaal te bieden heeft voor jou! Omdat je als zzp’er en aannemer meestal vroeg begint, heeft deze afdeling andere openingstijden dan de rest van de winkel.

Bekijk de openingstijden van de BouwPartner afdeling

filter en sorteer