Behanggereedschap

Resultaten 1-16 van 18

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 18

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Bij het verven zijn verschillende schildersbenodigdheden te bedenken. Het ene is hierbij natuurlijk belangrijker dan de andere. Maar wat mag dan echt niet ontbreken bij jouw verfklus? Dat zijn natuurlijk verfrollers! Verfrollers zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen, maar welke gebruik je bij jouw klus?

De juiste verfroller

Als je gaat schilderen, dan is het belangrijk dat je de juiste verfroller hebt. Verfrollers zijn met name handig voor schilderklussen waarbij het gaat om grote oppervlaktes. Voor de grote oppervlaktes zoals muren en plafonds wordt toch wel veelvuldig gekozen voor een verfroller. Welke verfroller je kiest, is afhankelijk welke verf je gebruikt. Ga je aan de slag met verf op waterbasis, dan kun je het beste gebruik maken van een vacht- of structuurroller. Maar ga je aan de slag met verf op terpetinebasis, dan kun je beter kiezen voor kortharige nylon- en vilten rollers. Wil je graag een glad resultaat op de muur? Dan creëer je dit eenvoudig met een schuimroller.

Na gebruik kun je verfrollers vaker dan een keer gebruiken, mits je deze goed bewaard. Heb je gebruik gemaakt van een verfrollers voor het verven van verf op waterbasis, dan moet je deze goed uitspoelen. Daarna kun je de verfroller in een plastic zak stoppen, zodat de verfroller minder snel kan uitdrogen en later opnieuw kunt gebruiken.

Met de juiste verfroller behaal je een mooi eindresultaat. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze winkel en laat je adviseren door onze verfadviseurs. Samen met jou kijken ze welke verfroller het meest geschikt is voor jouw verfklus.