HKliving

Het frisse Nederlandse woonmerk HKliving brengt items die al eeuwen worden gebruikt, terug in een nieuw jasje. HKliving vertaalt de kijk op ontwerpen door in de gehele collectie. Dit uit zich in originele vormen, pure materialen en een eigentijdse uitstraling.

HKliving is ontstaan als oer-Hollands designlabel, opgericht door Emiel Hetsen and Sander Klaver. Maar inmiddels beschikt het merk over verkooppunten in 55 landen, dat is dus een onwijs grote groei door de jaren heen. Hun visie is dan ook heel terecht: ”It is this combination that makes our collection so unique and cool”.

70’s servies

Back to the seventies met de hippe 70’s kopjes van HKliving. De mokken zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben een stoere, aardse kleur. Ze zien er echt hartstikke vrolijk uit! Het servies is geschikt voor zowel de vaatwasser als de vriendin. Wel zo fijn, als je na een gezellige ochtend met een vriend(in), koffie hebt gedronken en je de mokken met een gerust hart in de vaatwasser kunt zetten. Dat scheelt je weer afwassen! Sinds kort hebben we ook de latte mokken in onze winkel. Deze set bestaat uit vier mokken van dezelfde maat.

Nieuwe collectie 2020

De nieuwste collectie is compleet anders dan de collectie van vorig jaar. Vorig jaar stond de collectie in het teken van de jaren 80 met allerlei vintage en retro items. De nieuwe collectie bestaat uit woonitems met lichte tinten, maar ook woonitems met ‘Romeinse’ invloeden. Less is more!

Nog steeds hip & happening: collectie 2019

Voor deze collectie zeggen we: “Welkom terug in de jaren ’80!” Dé jaren ’80 is het kleurrijke tijdperk, waar alles mogelijk was. HKliving heeft voor de nieuwe collectie haar aandacht gericht op vintage- en retrodesigns. Dit is dan ook bijvoorbeeld terug te zien in de funky vintage verlichting, of in de mooie pasteltinten en zachte ovale vormen van het nieuwe retroservies. Hoewel dit de collectie van vorig jaar was, is deze collectie nog steeds helemaal hip & happening en natuurlijk nog steeds te koop bij Boer Staphorst.

Shop de collectie online!

Rieten kast

Kun je je de rieten stoelen nog herinneren? Want de grootste comeback van de jaren ’80 is hier; HKliving kon het niet laten en bracht deze cultklassiekers weer tot leven. De items kregen een eigentijdse look, om zo in ieder modern interieur te passen. Neem bijvoorbeeld deze kledingkast, echt een aanvulling voor in je interieur! Deze zwart handgemaakte webbing kast is gemaakt van hout en riet.

Tiny stories

In HKliving haar zoektocht naar wat speciaals voor in de collectie, besloten ze samen te werken met een kunstenares, namelijk Tiny de Vries. Uiteindelijk ontstond een verscheidenheid aan portretten op oud papier en landschappen op oude boekomslagen. Daarnaast zijn ook kussens met landschappen ontworpen. Een verrijking voor de bestaande collectie!

Keukengerei

De trots van deze collectie, vind je in de keuken, met favorieten uit de oude tijd, opgefrist met een vleugje roze.
Wat is er beter dan je handen om een mooie mok te vouwen? HKliving zorgde ervoor dat iedere koffie mok uit de collectie een fraaie retro look heeft. Daarnaast dachten ze na over nieuwe kommen, om de maaltijd er nog beter uit te laten zien! En voor het dekken van de tafel voor een heerlijk diner? Daarvoor hebben ze prachtige borden ontworpen, mooi om naar te kijken en geweldig om te gebruiken! 

Kortom, een collectie waar we graag ons interieur mee willen vullen! Laat u inspireren in onze winkel.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer