Garantie

Wie een aankoop doet bij Boer Staphorst kan rekenen op een garantieservice van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De producten moeten niet alleen goed zijn, maar ook de service vinden wij erg belangrijk. Heeft u een vraag over de garantie van uw product, neem direct contact op met onze afdeling Klantenzorg via tel.nr 0522-466800 of stuur een e-mail naar [email protected].

Garantiebeleid

Het kan gebeuren dat een product niet goed geleverd wordt of niet naar behoren werkt. Wij zullen er alles aan doen om uw klacht op te lossen. Die garantie heeft u:

1. Kwalitatief hoogwaardige producten
2. Uitstekende garantieservice
3. Laagste prijsgarantie op keukens
4. Klant staat centraal
5. Beste prijs- kwaliteitverhouding

Met onze vijf sterren garantie en het CBW-keurmerk weet u zeker dat u koopt bij een betrouwbare winkel.

Zitgarantie

Bij aankoop van een bank ontvangt u gratis 5 jaar zitgarantie. Mocht zich onverhoopt een constructiefout voordoen, dan is het fijn om te weten dat een professionele servicemedewerker zo snel mogelijk het probleem oplost! Zo kunt u zorgeloos genieten van uw bank.

Garantie maatwerkkasten

Koopt u bij ons een maatwerkkast dan ontvangt u altijd 10 jaar garantie. Mocht zich dan onverhoopt een fout voordoen, dan is het fijn om te weten wij dit probleem zo snel mogelijk voor u oplossen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe maatwerkkast.

filter en sorteer