Retour

Boer Staphorst biedt u de mogelijkheid om aankopen binnen 14 dagen te ruilen of retourneren. Zo heeft u voldoende tijd om het aangekochte product te beoordelen. Controleer direct bij thuiskomst of na ontvangst of uw aankoop compleet en onbeschadigd is.

Aankopen in de winkel
Heeft u het product gekocht in onze winkel? Op vertoon van kassabon, mits in originele en onbeschadigde verpakking kunt u uw aankoop binnen 14 dagen ruilen. U kunt zich hiervoor melden bij onze receptie. Aanbiedingen en producten die speciaal voor u besteld zijn kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Richtlijnen voor retouren via de winkel

  • Retourneren of ruilen is mogelijk binnen 14 dagen na aankoop.
  • Retourneren of ruilen is alleen mogelijk op vertoon van kassabon.
  • Het product is in de originele staat en zit in de originele, onbeschadigde verpakking.
  • Meld u bij onze recepte voor een zo goed mogelijk afhandeling.

Online aankoop in de webshop
Heeft u het product gekocht in onze webshop? Voor deze artikelen geldt een bedenktijd van 14 dagen. De bedenktijd gaat de eerstvolgende dag na aflevering in. Wilt u een online bestelling ruilen of retourneren, neem dan contact op met de klantenservice van onze webshop. Deze kunt u bereiken via tel.nr. 0522-466800 of e-mail: [email protected]

Als uw retourverzoek is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met verzendinstructies. Zodra het artikel retour gekomen is ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging. In het geval van ruilen zal na ontvangst het nieuwe artikel verstuurd worden. Binnen de wettelijk bepaalde termijn van 14 dagen zal het aankoopbedrag terugbetaald of verrekend worden. Het is ook mogelijk om uw aankoop te herroepen via het modelformulier voor herroeping.

Richtlijnen voor retouren via de webshop

  • Retourneren of ruilen is mogelijk binnen de bedenktijd van 14 dagen.
  • Het product is in originele staat en zit in de originele, onbeschadigde verpakking voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is.
  • Het is niet mogelijk de bestellingen terug te sturen via de postbode of de bezorger.
  • Retourzendingen worden afgegeven bij een Post NL servicepunt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Post NL servicepunten bij u in de buurt. Verzendkosten voor het retourneren betaalt u zelf, tenzij anders afgesproken.
filter en sorteer