Voordeelpas

Vraag uw voordeelpas aan en profiteer van extra voordeel!
We gaan over op een nieuw systeem. De huidige klantenpas wordt uw Boer voordeelpas. Wij zijn erg blij met u als klantenpashouder van onze winkel! We willen dit nog beter aan u kenbaar maken door uw klantenpas om te zetten in een directe “Boer voordeelpas”.

Met ingang van 01-07-2019 is uw klantenpas gewijzigd in een Boer voordeelpas, waarmee u direct van voordeel kunt genieten. U hoeft hier niets voor te doen. Uw huidige pas wordt niet vervangen, maar is voor deze datum automatisch omgezet.

Jouw voordeel als voordeelpashouder

Vanaf 2 januari 2020 ontvang je als voordeelpashouders elk kwartaal exclusief voordeel. Ieder kwartaal profiteer je van leuke acties en aanbiedingen. Hieronder vind je de aanbiedingen voor het derde kwartaal, geldig van 1 juli t/m 30 september 2020.

  • Alle Kjelvik vrijetijdskleding 30% korting
  • Alle professionele buitenverf van Sikkens, Sigma en Wijzonol 25% korting
  • Ladders en trappen 20% korting
  • Binnen- en buitendeuren 15% korting

Win een Etna retro koelkast!

Vraagt u voor 31 augustus uw voordeelpas aan? Dan maakt u automatisch kans om een fantastische Etna retro koelkast t.w.v. €1049,- te winnen! Deze koelkast is van alle gemakken voorzien, zoals een vriesvak, 3 glazen legplateaus en in hoogte verstelbare deurvakken.

Vraag uw voordeelpas aan voor nog meer voordeel!