Voordeelpas

Vraag uw voordeelpas aan en profiteer van extra voordeel!
We gaan over op een nieuw systeem. De huidige klantenpas wordt uw Boer voordeelpas. Wij zijn erg blij met u als klantenpashouder van onze winkel! We willen dit nog beter aan u kenbaar maken door uw klantenpas om te zetten in een directe “Boer voordeelpas”.

Met ingang van 01-07-2019 is uw klantenpas gewijzigd in een Boer voordeelpas, waarmee u direct van voordeel kunt genieten. U hoeft hier niets voor te doen. Uw huidige pas wordt niet vervangen, maar is voor deze datum automatisch omgezet.

Jouw voordeel als voordeelpashouder

Vanaf 2 januari 2020 ontvang je als voordeelpashouders elk kwartaal exclusief voordeel. Ieder kwartaal profiteer je van leuke acties en aanbiedingen. Hieronder vind je de aanbiedingen voor het eerste kwartaal, geldig t/m 30 juni 2020. Let op: i.v.m. de Corona maatregelen is onze bistro tijdelijk gesloten.

  •  Gratis koffie en thee in onze bistro
  •  25% korting op lichtbronnen van Calex en Philips (deze korting is niet geldig op Philips Hue)
  •  25% korting op voorraad behang
  •  25% korting op alle binnen- en buitenverven

Vraag uw voordeelpas aan voor nog meer voordeel!

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden