Voordeelpas

Vraag uw voordeelpas aan en profiteer van extra voordeel!
We gaan over op een nieuw systeem. De huidige klantenpas wordt uw Boer voordeelpas. Wij zijn erg blij met u als klantenpashouder van onze winkel! We willen dit nog beter aan u kenbaar maken door uw klantenpas om te zetten in een directe “Boer voordeelpas”.

Met ingang van 01-07-2019 is uw klantenpas gewijzigd in een Boer voordeelpas, waarmee u direct van voordeel kunt genieten. U hoeft hier niets voor te doen. Uw huidige pas wordt niet vervangen, maar is voor deze datum automatisch omgezet. Als introductie voordeel ontvangt u met uw Boer voordeelpas vanaf 1 juli tot en met 31 december 2019, 10% korting op alle voorraadartikelen! Daarnaast zullen wij de komende maanden gebruiken om nog meer voordelen aan uw Boer voordeelpas toe te voegen.

Wat doet de Boer voordeelpas ten opzichte van uw klantenpas?
Als voorbeeld nemen we aankopen van € 50,- aan voorraadartikelen.
Huidige klantenpas: u ontvangt 10 punten, dit is € 2,50 korting op uw volgende aankoop
Boer voordeelpas: 10% korting, dit is dus direct € 5,00 voordeel!

Uw voordeelpas zal in de toekomst (aan)gevuld worden met nog meer voordeel. U wordt hierover geïnformeerd in onze winkel en via onze folder! Uw huidige puntensaldo blijft inwisselbaar als korting op uw aankopen tot 31 december 2019, naast de directe 10% korting. Het niet opgemaakte puntensaldo vervalt na 31-12-2019.

Vraag uw voordeelpas aan voor nog meer voordeel!