Deurmatten

Resultaten 1-16 van 27

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 27

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Wellicht is een deurmat niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je woning. Maar een deurmat is wel degelijk een belangrijk item. Met name voor het behoud van je vloer is een deurmat erg belangrijk. Wij hebben de meest uiteenlopende deurmatten die geschikt zijn voor jouw interieur!

Belangrijke functie

Je schoenen nemen dagelijks heel wat vuil mee naar binnen. Met een goede deurmat zorg jij ervoor dat dit vuil voor een groot deel niet op jouw mooie houten of tegelvloer terecht komt. Onderhoud je mat regelmatig waardoor de mat optimaal functioneert. Uitkloppen is soms al genoeg. Sommige matten kunnen zelfs ook worden gewassen. Handig!

Diverse soorten en materialen

Er zijn deurmatten van verschillende materialen welke allemaal een andere functie hebben. Een schoonloopmat zorgt ervoor dat het ergste vuil van jouw schoenen af is voordat je jouw woning in gaat. Een schoonloopmat is dus ook perfect om buiten voor de deur neer te leggen. Binnen is een droogloopmat ideaal omdat deze vocht opneemt en ook vast kan houden. Deze twee matten zijn een perfecte combinatie voor behoud van bijvoorbeeld een houten vloer. Hierdoor trekt er minder vuil en vocht in jouw houten vloer waardoor de vloer langer mooi blijft. Een borstelmat heeft vooral een harde borstelwerking. Een uitstekende keuze voor het opvangen van vuil en zand. Een kokosmat heeft praktisch dezelfde functie maar heeft een iets vriendelijkere uitstraling. Welke mat heeft jouw voorkeur?

Huiselijk item

Nu denk je bij een deurmat niet direct aan een hip accessoire voor je interieur. Maar een mat hoeft zeker niet saai te zijn! Er zijn matten met leuke prints en mooie kleuren waardoor een functioneel item een huiselijke sfeer meegeeft aan jouw interieur!

Weet jij niet zo goed welke deurmat het meest functioneel is voor jouw interieur? Onze adviseurs helpen jou graag!