Met welk advies kunnen wij jou helpen?

Vind je het lastig om te bedenken waar je moet beginnen bij het inrichten van jouw huis? Je bent niet de enige! Gelukkig zijn daar onze ervaren interieurontwerpers, die met verrassende ideeën en ontwerpen van jouw huis een thuis maken en samen met jou door de winkel lopen op zoek naar de juiste meubels en woonitems.

Gratis adviezen

Flitsadvies
Iedere maandag t/m vrijdag kun je tussen 9 - 17 uur een gratis flitsadvies van maximaal 20 minuten ontvangen van onze interieurontwerpers. Er kan antwoord worden gegeven op vragen zoals; welke kleur je op de muur moet kiezen, wat voor raamdecoratie je kiest voor jouw woonkamer of welke kussens passen bij de stijl van jouw interieur. Dus wil jij snel antwoord op jouw interieurvraag? Loop dan het ontwerphuis binnen en ontvang gratis flitsadvies. Liever iets langer sparren met één van onze interieurontwerpers? Dan raden we je het basis interieuradvies aan!

Inloopspreekuren
Iedere zaterdag kun jij tussen 13 - 17 uur een gratis advies ontvangen over een specifiek onderwerp op het gebied van wonen. Hieronder vind je de data en welk advies wordt gegeven.

  • Zaterdag 23 september - Gratis kleuradvies op de verfafdeling
  • Zaterdag 30 september - Gratis indelingsadvies op de meubelafdeling

Veel voorkomende vragen

Kunnen jullie met mij meekijken voor een andere indeling qua meubels?

Jazeker, bij een basis interieurontwerp worden er meerdere indelingen voor jou geschetst.

Voor welk advies moet ik kiezen?

Op zoek naar antwoorden op jouw korte woonvragen over de juiste kleurcombinaties of de juiste indeling? Dan past een basis interieurontwerp bij jou. Ben je op zoek naar een advies over de complete inrichting van jouw woning, ontdek dan het compleet interieurontwerp. En weet jij geen raad met het toepassen van verlichting in jouw woning? Met een compleet lichtplan krijg je het antwoord op deze vragen.

Waarom kiezen voor een interieurontwerp bij Boer Staphorst?

Doordat we bij Boer Staphorst alles onder één dak hebben, kunnen we voor jou een totaalplan samenstellen. Van keukens tot badkamers en van tuinmeubelen tot vloeren, raamdecoratie & verlichting. In de showroom kun je direct proefzitten op de meubels en de items zien en/of voelen. Tijd om volop inspiratie op te doen!

Wat moet ik meenemen voor een interieuradvies?

Om passend advies te kunnen geven, vragen we jou het volgende mee te nemen:

  • Foto's van het interieur en/of woning
  • Plattegronden en maten
  • Inspiratiebeelden

Wat kost een interieurontwerp?

Een basis interieurontwerp kost 50,- euro. Ga je voor een compleet interieurontwerp, dan kost dit advies 500,- euro per ruimte. Voor een compleet lichtplan zijn de kosten 200,- euro per verdieping.

Hoelang duurt een basis interieurontwerp?

De duur van het basis interieurontwerp is 60 minuten. Er wordt mee gedacht over de indeling van een ruimte, kleurgebruik, aankleding van de woning en materiaalkeuze.

Hoelang duurt een compleet interieurontwerp?

Bij een compleet interieurontwerp werken we in fases. We beginnen met een persoonlijk intakegesprek. Vervolgens wordt het plan uitgewerkt en volgt er als laatste een eindpresentatie.

De adviesmogelijkheden

Je hebt bij ons de keuze uit drie verschillende adviezen, hieronder vind je de mogelijkheden.

Voorbeelden van ontwerpen bij onze klanten

De interieurontwerpers hebben al vele interieurs voor klanten mogen realiseren. Je vindt hieronder een aantal van deze prachtige, gerealiseerde ontwerpen bij de klanten thuis.

filter en sorteer