Weg met een kille kamer of onhandige indeling?

Lukt het jou bijvoorbeeld maar niet om tot dé perfecte indeling te komen? Van de kleinste details tot de grootste meubels, het helpt allemaal om van jouw huis een echte thuisbasis te maken.

Onze interieurontwerpers doen er alles aan om jouw woondromen waar te maken. Ze helpen je door middel van passend advies met de laatste woontrends, de mooiste producten en nieuwste technieken. Of het nu om een bestaande woning of een nieuwbouwwoning gaat, dat maakt niks uit!

Maak hier jouw afspraak

Doordat we bij Boer Staphorst alles onder één dak hebben, kunnen we voor jou een totaalplan samenstellen. In de showroom kun je direct proefzitten op de meubels en de items direct zien en/of voelen.

Zij gingen je voor...

Dit jaar hebben we al 134 interieurontwerpen bij onze klanten mogen uitvoeren.

Familie van Dijk: "Annemarie heeft het echt heel goed gedaan, wat zijn we hier blij mee!"

Familie André: "Vanaf moment één werden we al goed en persoonlijk geholpen bij Boer!"

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie met mij meekijken voor een andere indeling qua meubels?

Jazeker, bij een interieurontwerp worden er meerdere indelingen voor jou geschetst.

Voor welk advies moet ik kiezen?

Gratis adviezen

Inloopspreekuren
Iedere zaterdag kun jij tussen 13 - 17 uur een gratis advies ontvangen over een specifiek onderwerp op het gebied van wonen. Hieronder vind je de data en welk advies wordt gegeven.

  • Zaterdag 9 december 2023 - Gratis kleuradvies op de verfafdeling
  • Zaterdag 16 december 2023 - Gratis indelingsadvies op de meubelafdeling
  • Zaterdag 23 december 2023 - Gratis kleuradvies op de verfafdeling
  • Zaterdag 30 december 2023 - Gratis indelingsadvies op de meubelafdeling

Flitsadvies

Iedere maandag t/m vrijdag kun je tussen 9 - 17 uur een gratis flitsadvies van maximaal 20 minuten ontvangen van onze interieurontwerpers. Er kan antwoord worden gegeven op vragen zoals; welke kleur je op de muur moet kiezen, wat voor raamdecoratie je kiest voor jouw woonkamer of welke kussens passen bij de stijl van jouw interieur.

Basis interieurontwerp

Op zoek naar antwoorden op jouw korte woonvragen over de juiste kleurcombinaties of de juiste indeling? Dan past een basis interieurontwerp bij jou. Dit advies duurt een 1 uur en kost 50,- euro. Na het advies ontvang je een waardebon t.w.v. 50,- euro, die je vervolgens bij besteding vanaf 500,- euro kan verzilveren op jouw aankopen.

Compleet interieurontwerp

Ben je op zoek naar een advies over de complete inrichting van jouw woning, ontdek dan het compleet interieurontwerp. Dit kost 500,- euro, na het advies ontvang je een waardebon t.w.v. 500,- euro, die je vervolgens bij besteding vanaf 5000,- euro kan verzilveren op jouw aankopen. Nieuwsgierig hoe een compleet interieurontwerp in zijn werk gaat? Wij hebben dit voor je uitgewerkt. Bekijk hier hoe een compleet interieurontwerp eruit ziet >

Compleet lichtplan

En weet jij geen raad met het toepassen van verlichting in jouw woning? Met een compleet lichtplan krijg je het antwoord op deze vragen. Het lichtplan kost 200,- euro per verdieping. Na het advies ontvang je een waardebon t.w.v. 200,- euro, die je vervolgens bij besteding vanaf 2000,- euro kan verzilveren op jouw aankopen.

Wat moet ik meenemen voor een interieuradvies?

Om passend advies te kunnen geven, vragen we jou het volgende mee te nemen:

  • Foto's van het interieur en/of woning
  • Plattegronden en maten
  • Inspiratiebeelden

Wat kost een interieurontwerp?

Een basis interieurontwerp kost 50,- euro. Na het advies ontvang je een waardebon t.w.v. 50,- euro, die je vervolgens bij besteding vanaf 500,- euro kan verzilveren op jouw aankopen.

Ga je voor een compleet interieurontwerp, dan kost dit 500,- euro per ruimte. Na het advies ontvang je een waardebon t.w.v. 500,- euro, die je vervolgens bij besteding vanaf 5000,- euro kunt inleveren.

Voor een compleet lichtplan zijn de kosten 200,- euro per verdieping. Na het advies ontvang je een waardebon t.w.v. 200,- euro, die je vervolgens bij besteding vanaf 2000,- euro kan verzilveren op jouw aankopen. Een flitsadvies van 20 minuten is volledig gratis!

Hoelang duurt een basis interieurontwerp?

De duur van het basis interieurontwerp is 60 minuten. Er wordt meegedacht over de indeling van een ruimte, kleurgebruik, aankleding van de woning en materiaalkeuze.

Hoelang duurt een compleet interieurontwerp?

Bij een compleet interieurontwerp werken we in fases. We beginnen met een persoonlijk intakegesprek. Vervolgens wordt het plan uitgewerkt en volgt er een eindpresentatie. 

Op zoek naar hulp bij het inrichten van jouw woning? Maak jouw afspraak met één van onze interieurontwerpers.

Maak hier jouw afspraak

filter en sorteer