Banken

filter en sorteer

Een greep uit onze merken

Zoveel mensen, zoveel zitwensen. Na een lange werkdag of op een heerlijke vrije dag, dan zitten we graag. Het is dan fijn om een bank te hebben die comfortabel zit, maar ook past bij de stijl van jouw interieur. Bij Boer Staphorst hebben we een ruime keuze uit comfortabele, mooie banken waarin je heerlijk kunt wegzakken!

Veelzijdige keuze banken

Op onze woonafdeling hebben we een veelzijdige keuze aan banken in alle denkbare soorten, maten, kleuren en materialen. Onze banken zijn van bekende woonmerken welke garant staan voor goede kwaliteit en optimaal comfort. Wij verkopen onder andere banken van de prachtige merken: Bolia, Bodilson, vtwonen, BePureHome, Dutchbone en Zuiver.

Welke bank past bij jou?

Een bank bepaalt grotendeels hoe de rest van de inrichting eruit komt te zien. Daarnaast brengen we er heel wat uurtjes op door. Maar wanneer kies je nu voor welke bank? Op onze blog lichten we verschillende soorten banken voor je uit. Dat maakt de keuze voor een bank een stukje gemakkelijker!

Vind de bank die bij je past

Onze banken

Comfort en gebruiksgemak zijn minstens zo belangrijk als de stijl van de bank. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes bij het uitzoeken van een bank. Laat je vooraf inspireren door een aantal toppers uit ons veelzijdige assortiment.

Aanpassen naar eigen wens

Veel van onze banken kun je aanpassen naar jouw eigen wensen. Zo heb je keuze uit de volgende opties:

  • Verschillende soorten verstelbare hoofdsteunen
  • Verstelbare armsteunen
  • De poten in verschillende types en kleuren
  • Keuze in hardheid en hoogte van de kussens
  • Keuze in rugvulling en zitvulling
  • Je kunt zelf de elementen los, of op een andere plek plaatsen
  • Meubelverzorgingsadviezen
  • All-in-house service

Gratis 5 jaar zitgarantie

Bij aankoop van de meeste banken ontvang je 5 jaar zitgarantie. Mocht zich onverhoopt een constructiefout voordoen, dan is het fijn om te weten dat een professionele servicemedewerker zo snel mogelijk het probleem oplost! Zo kun je zorgeloos genieten van jouw bank.

Lees meer over onze zitgarantie