Jaloezieën

9 Resultaten

per pagina

9 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Of je nu een landelijk of modern interieur hebt, jaloezieën zijn een verrijking voor elke ruimte. Daarom zijn jaloezieën op maat ook één van de populairste vormen van raamdecoratie op dit moment. Jaloezieën geven jouw woning een eigen unieke uitstraling en creëren een sfeervolle omgeving. Bovendien worden onze jaloezieën altijd op maat gemaakt. Wij zijn benieuwd of jij na het lezen van dit artikel ook helemaal om bent!

Soorten horizontale jaloezieën

Jaloezieën op maat zijn een prachtige aanwinst voor jouw interieur! Deze vorm van raambekleding bestaat uit horizontale lamellen waarmee je zelf de inkijk en lichtinval perfect kunt regelen. Horizontale jaloezieën worden op maat gemaakt in verschillende breedtes, kleuren en patronen. Maar welke soorten horizontale jaloezieën op maat zijn er nu eigenlijk?

  • Aluminium jaloezieën zijn al jaren een aanwinst voor ieder interieur! Met aluminium lamellen regel jij eenvoudig de inkijk en de perfecte lichtinval. De jaloezieën zijn in verschillende breedtes, kleuren en patronen beschikbaar waardoor jij deze vorm van raamdecoratie perfect kunt laten aansluiten op jouw woonwensen!
  • Houten jaloezieën worden ook wel houten lamellen genoemd en zijn razend populair. Eén van die redenen is dat houten jaloezieën bij alle interieurstijlen passen; van modern tot landelijk en van industrieel tot klassiek. Houten jaloezieën zijn er in vele bijzondere houtsoorten en in tal van kleuren en structuren. Maar er zijn ookkunststof jaloezieën met een houtlook die perfect bestand zijn tegen vocht. Ideaal dus voor in de badkamer!

Ambacht

Elke jaloezie kan tot in detail naar jouw wensen worden samengesteld zodat de jaloezieën perfect passen bij jouw raamtype. Van draai-kiepramen tot trapeziumramen, bijna alles is mogelijk. Dat maakt deze vorm van raamdecoratie uitermate geschikt voor elke ruimte. Bovendien is de afmeting van een raam ook geen belemmering voor het plaatsen van jaloezieën. We vinden het belangrijk dat elke jaloezie volledig naar eigen wens is samen te stellen. Zo werken wij met de beste merken, hoogwaardige materialen en de beste service. Wat jouw wensen ook zijn, wij denken graag met jou mee!

Talloze mogelijkheden

Jaloezieën zijn nog steeds razend populair. Eén van die redenen is dat jaloezieën bij alle interieurstijlen passen; van modern tot landelijk en van industrieel tot klassiek. En de mogelijkheden zijn eindeloos! Zo zijn jaloezieën verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, kleuren, materialen en structuren. Bovendien zijn aluminium en kunststof jaloezieën met een houtlook perfect voor vochtige ruimtes. Ideaal voor de badkamer of keuken! Bovendien zijn er jaloezieën van bamboe beschikbaar; ecologisch en duurzaam. Helemaal van nu!

Wil jij graag trendy jaloezieën die passen bij jouw interieur maar weet je niet waar je moet beginnen? In onze winkel kun je terecht voor een persoonlijk advies en zoeken wij samen met jou de perfecte rolgordijnen uit die passen bij jouw wensen!

Bekijk onze openingstijden