Droogbloemen

Resultaten 1-16 van 32

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 32

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Droogbloemen zijn hét accessoire van dit moment! Ze hadden voorheen een wat stoffig imago, maar droogbloemen zijn nu hipper dan ooit. Bovendien zijn droogbloemen op heel veel manieren met jouw interieur te matchen. Wij hebben droogbloemen in de mooiste tinten en weten hoe jij deze bloemen op een stijlvolle manier kunt toevoegen aan jouw interieur!

Hip & trendy

Je shopt bij ons de mooiste droogbloemen. Van hippe grassen tot lavendel en van papaver tot kleurrijke bloemsoorten. Ga voor een natuurlijke look met onbewerkte bloemen die puur zijn gedroogd. Wil jij droogbloemen als eyecatcher op jouw tafel? Ga dan voor een bewerkte droogbloem met een felle kleur voor een vrolijk effect!

Tip: maak je eigen thee van droogbloemen! Kamille is een perfect voorbeeld van een bloem die je zowel mooi kunt drogen als heerlijke thee van kunt maken!

Stylingtips

Met droogbloemen kun je oneindig veel kanten op. Zo kun jij met jouw bos droogbloemen elke keer weer iets anders doen, hoe leuk! Kies er bijvoorbeeld voor om een boeket samen te stellen met de kleuren die passen bij jouw interieur. Zet deze in een hippe vaas of opvallende fles voor een echte eyecatcher op jouw kast of tafel. Wist je dat droogbloemen ook heerlijk kunnen ruiken? Leg een klein bosje droogbloemen in je kast of bij het toilet voor een frisse geur! Daarnaast kun je ook een mini bloemstukje van droogbloemen maken en onder een stolp of in een mooie fles etaleren. Maar ook in een transparant fotolijstje komen droogbloemen perfect tot hun recht!

Wil jij perfect gestylede droogbloemen op jouw eettafel of in de woonkamer? Onze interieurspecialisten helpen jou bij het maken van de perfecte combinatie!