Kussens

Resultaten 1-16 van 309

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 309

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Kussens maken jouw interieur helemaal af! Vind je jouw interieur nog te statisch? Door sierkussens op je bank te leggen, creëer je in een handomdraai een hele andere look. Kussens brengen sfeer en kunnen ook een hele andere dynamiek brengen aan een ruimte. Wij hebben sierkussens van alle bekende woonmerken. De keuze is reuze!

Kleuren

Houd jij van een rustig geheel? Kies dan voor sierkussens in basistinten zoals wit, grijs, en naturel. Op deze manier creëer je sfeer en tegelijkertijd een rustig beeld. De kussens van het Scandinavische merk Bolia zijn stuk voor stuk stijlvol en in natuurtinten. Een mooie toevoeging aan de ruimte. Jouw rustige interieur kun je ook helemaal een draai geven met kussens in een warme kleur. De kussens van HKliving zijn een ware kleurexplosie! Zo maak jij je woonkamer vrolijk en dynamisch! Wissel je sierkussens elk seizoen en creëert elke keer weer een nieuwe, frisse look!

Vormen en materialen

Door verschillende vormen te combineren, creëer je een speels effect. Combineer de kussens in kleine groepjes op je bank voor een knus geheel. Extra leuk: met een groepje kussens heb je meteen een comfortabel hoekje waar je lekker in kunt wegzakken. Door basistinten in verschillende vormen te gebruiken, ontstaat er een rustige sfeer met een knipoog. Houd je van een beetje gek? Dan kun je diverse vormen en materialen mixen. Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Door effen kleuren met prints te combineren, houd je de sfeer in balans. Voor welke sfeer ga jij?

Door de ruime keuze begrijpen wij dat het lastig kan zijn om kussens te kiezen die bij jou passen. Onze interieurspecialisten helpen je graag bij het zoeken van de juiste combinatie kussens!