Vazen & potten

Resultaten 1-16 van 319

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 319

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Waar moeten we beginnen; er zijn zoveel leuke vazen & potten om toe te voegen aan jouw interieur! Vazen & potten worden tegenwoordig in allerlei verschillende soorten, maten en materialen gemaakt. Wat voor stijl jij ook hebt, wij hebben een item waar jij enthousiast van wordt!

Haal de natuur binnen

Je vaas elke week vullen met verse bloemen, aangepast aan het seizoen en stijlvolle potten op de kast / in de vensterbank met mooie groene planten. Een geweldige aanvulling voor bijna elke ruimte. Planten hebben ook nog eens een zuiverende werking in je ruimte en ze maken je interieur huiselijker. Match de kleur van de potten met jouw interieur en je krijgt een mooi geheel! Daarnaast kun je nog een mooie vaas met takken als eyecatcher op de eettafel plaatsen. Of zet een aantal kleinere vazen bij elkaar als een subtiele aanvulling op je interieur. Variëren met de groottes en vormen mag!

Tip: zet je vaas met bloemen niet in de volle zon. Zo houd je de bloemen langer goed!

Verschillende materialen

Glas, marmer, staal en nog veel meer. De keuze is reuze als het gaat om materialen van vazen & potten. Je vaas hoeft uiteraard ook niet altijd gevuld te zijn met bloemen of takken. Vazen kunnen ook heel goed puur als accessoire de aandacht trekken! Pols potten is een uniek Nederlands designlabel wat geweldige accessoires maakt. De vazen van Pols potten hebben allemaal unieke vormen. Er wordt gebruik gemaakt van hele rustige basistinten maar ook van statement kleuren & prints. Word jij ook zo enthousiast van dit merk?

Twijfel jij welke vaas of pot een goede aanvulling is op jouw interieur? Onze adviseurs helpen je graag!