Kapschuur

Dé trend van dit moment is toch wel een kapschuur! Een kapschuur geeft jouw tuin een stoer en landelijk uiterlijk. Daarnaast zorgt de hoge nok van de kapschuur voor een ruimtelijk gevoel, meer dan een overkapping met een plat dak.

Ga voor een landelijke stijl

Al jaren is het Barn-concept hip en happening. Want wil je meer landelijk wonen in jouw eigen tuin, dan kun je het beste kiezen voor een kapschuur Douglas. De landelijke stijl van een kapschuur is echt onmiskenbaar en ontzettend populair. Deze overkapping is een pronkstuk in elke tuin door de staanders en balken van hout. Oorspronkelijk gebruikten mensen op het platteland vroeger dit model als opslag voor hout, hooi of gereedschap. Dit is dan ook de reden dat deze overkapping een zeer landelijke uitstraling heeft.

Ook zitten er een aantal voordelen aan een kapschuur. Want in de meeste gevallen hoef je geen bouwvergunning ervoor aan te vragen. Ook is een dak met dakpannen onderhoudsarm en dankzij een goot aan de zijkant is de hemelwaterafvoer eenvoudig te voorzien. De hoge kap die de kapschuur heeft zorgt voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Ook is terrasverwarming veilig te plaatsen dankzij de hoge kap.

Je kunt van jouw kapschuur een volledige buitenkamer maken door deze te voorzien van glazen schuifwanden en –ramen. Wanneer het mooi weer is, dan kunnen de schuifwanden open gezet worden. Ook wanneer het wat frisser is, zit je heerlijk beschut achter de schuifwanden. Een kapschuur is echt de ideale plek om sfeervol van alle seizoenen.

Jouw ideale kapschuur

Ons merk Trendhout heeft verschillende soorten kapschuren in het assortiment. De fraaie kapschuur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Voor elk formaat tuin is er een passende oplossing. Bijvoorbeeld een kapschuur over de gehele breedte van de tuin of juist een kapschuur met een kleine berging ernaast voor jouw (tuin)spullen. De kapschuur is net als de andere overkappingen van Trendhout gemaakt van Douglas voor jarenlang buitenplezier!

Ben jij overtuigd om een kapschuur in de tuin te zetten? Wil jij het landelijke van binnenshuis misschien wel doortrekken naar buiten? Dan is een kapschuur de beste oplossing! Omdat er vele uitvoeringen mogelijk zijn, is het verstandig om onze specialisten om advies te vragen. Onze specialisten helpen je graag verder bij het kiezen van de kapschuur. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Doe dat dan via onderstaande link.

Vraag jouw persoonlijk advies aan

filter en sorteer