Trendhout

Hoe heerlijk is het als je gewoon vier seizoenen kunt ontspannen en relaxen in eigen tuin? Met de luxe buitenverblijven van Trendhout is dit mogelijk, want hiermee geniet je pas echt van het buitenleven! Maak kennis met deze exclusieve overkappingen!

Gemaakt van Douglas hout

Trendhout ontwikkelt, produceert en levert exclusieve buitenverblijven van Douglas hout. Douglas is een natuurlijke grondstof. Je maakt kennis met de combinatie van exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Hout heeft als natuurproduct de eigenschap dat het vocht opslaat. Als gevolg kan dit hebben dat het hout tijdens droge periodes krimpt en gaat scheuren. Maar dit is een normaal proces en benadrukt juist het rustieke karakter van het hout.

De reden dat gekozen is voor Douglas hout, is omdat dit één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa is. Dit hout heeft namelijk een warme uitstraling en een mooie structuur. Onbehandeld heeft Douglas hout een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar, uiteindelijk zal het hout gaan vergrijzen als je het niet behandeld.

Ontdek onze soorten overkappingen

Ontdek een Trendhout overkapping

Bij Trendhout stel je helemaal zelf het buitenverblijf van jouw dromen samen. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, die vervolgens ook in verschillende mogelijke opstellingen zijn te verkrijgen. Zo is er altijd een buitenverblijf die bij jouw oppervlakte en wensen past. De nieuwste overkapping van Trendhout is de Palermo, de Palermo is een strakke & stijlvolle overkapping. 

Zo is er bijvoorbeeld de Siena met steellook ramen. De houten ramen zijn allemaal zwart gespoten en krijgen daardoor de uitstraling van staal. Of neem de Hofstee, één van de fraaie kapschuren uit de collectie van Trendhout. Heb je een mooi buitenverblijf gezien, maar liever een andere kleur? Het is ook mogelijk om ze over te laten spuiten in een door jou gewenste kleur (alle RAL-kleuren).

Het is ook mogelijk om het buitenverblijf helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Een buitenverblijf kan bijvoorbeeld worden voorzien van wanden, deuren, ramen, verlichting of schuifwanden. Ga voor geheel open, voorzie het buitenverblijf van een berging die je ook kunt gebruiken als kantoortje of voorzie hem van glazen schuifwanden. Glazen schuifwanden geven door hun onopvallende aanwezigheid een prachtig zicht naar buiten en zorgen ervoor dat je alsnog heerlijk kunt buiten zitten ondanks regen en wind.

Een Trendhout kapschuur

Met een kapschuur van Trendhout creëer je een verlengstuk voor jouw woning. Je maakt er een echte buitenkamer van door de kapschuur te voorzien van glazen schuifwanden en ramen in bijvoorbeeld steellook. Is het mooi weer, dan kun je de schuifwanden open zetten. Wordt het wat frisser, dan zit je heerlijk beschut achter de schuifwanden en heb je alsnog een prachtig uitzicht op jouw tuin. Het is de ideale plek om sfeervol te genieten van alle seizoenen die we hebben. 

Trendhout dealer

Wij, van Boer Staphorst, zijn Trendhout dealer. Op onze tuinafdeling vind je diverse overkappingen van Trendhout, zo heb je altijd een idee hoe de overkapping eruit komt te zien. Ontdek in de nieuwste catalogus van Trendhout alle mogelijkheden op het gebied van overkappingen wat dit merk te bieden heeft. 

Met de luxe & exclusieve buitenverblijven van Trendhout kun je pas echt genieten van het buitenleven! Kom de mogelijkheden eens bewonderen in onze showroom of stel van tevoren jouw vraag aan één van onze specialisten. De buitenverblijven zijn te bekijken in onze showroom en volledig ingericht door onze eigen stylistes met de mooiste tuinmeubelen uit de nieuwste collecties. Kom langs!

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer