Stap in onze unieke woonwereld

Stap in onze unieke woonwereld

Kom je op de parkeerplaats van dit grote pand aan de Achthoevenweg in Staphorst, dan valt op dat er pas verbouwd is. Een prachtig omhulsel van antraciet met hout. Maar wat vind je dan allemaal precies bij deze Boer? Alles voor thuis, dat is hoe wij het graag beschrijven en ook onze slogan luidt. We zijn een uniek bouw- en woonwarenhuis waar je alles vindt voor het creëren van een optimaal wooncomfort en het ultieme thuisgevoel. En zeg nu zelf, dat wil toch iedereen? 

We durven van onszelf wel te zeggen dat we geen dertien-in-één-dozijn zijn. In onze unieke woonwereld word je iedere keer weer geïnspireerd door de laatste (woon)trends en verrast door het uitgebreide assortiment. Maar waar bestaat dat assortiment dan uit? We vertellen het je graag!

Het is net een snoepwinkel

Kom je onze vernieuwde ingang binnen, dan word je verwelkomd door onze vriendelijke receptionistes. Heb je een vraag over waar je bijvoorbeeld naartoe moet, zij helpen je graag! Heb je een DHL-pakket, dan kun je deze hier ook inleveren. Hoe handig is dat?! Daarna valt ons oog direct op de rechterkant van de winkel, een volgeladen bouwmarkt. De ogen van de mannen beginnen direct te glinsteren, want wauw wat een mooi gereedschap van DeWalt, Makita, Metabo, Stanley Black & Decker en nog veel meer. Het lijkt net een snoepwinkel! Als je als vrouw daar wilt kijken dan mag dat natuurlijk ook ;)

Lopen we een stukje verder, dan komen we in het woongedeelte van de winkel en zien we tientallen stijlkamers waar je volop inspiratie kunt opdoen. Van vloeren tot raamdecoratie en van meubelen tot woondecoratie, verlichting & deuren. Je kunt hier lekker rondsnuffelen tussen de ingerichte stijlkamers van de verschillende merken zoals vtwonen, Zuiver, HKliving en Bodilson. Tussen de stijlkamers vinden we een prachtig ontwerphuis, een ontwerphuis waar onze interieurstylisten Francien en Annemarie advies geven aan klanten die hulp nodig hebben bij de (her)inrichting van hun woning. 

Maak kennis met Francien & Annemarie

Maar dat is niet het enige wat we zien, we vinden er ook een grote tuinafdeling. Op deze tuinafdeling zijn prachtige, houten overkappingen van Trendhout te vinden. Maar vind je ook een ruim assortiment tuingereedschap van bekende merken zoals Gardena, Fiskars en Wolf Garten. Lopen we naar achteren in de winkel, dan stuiten we op een ware ambacht genaamd houtzagerij. Onze ambachtelijke timmerman, met jarenlange ervaring, maakt alles voor je. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij kan het op maat maken.

We zoeken het hogerop

Onze ronde zit er wel op, of toch niet? Want zien we daar nu een roltrap midden in de winkel? Laat jezelf meenemen door deze roltrap en dompel jezelf onder in de wereld van keukens, badkamers en tuinmeubelen. Op onze keuken- en badkamerafdeling vind je tientallen ingerichte keukens en badkamers. Allemaal om jou een idee te geven wat er wel niet mogelijk is op dit gebied.

Tussen de twee afdelingen in vind je ook nog volop accessoires voor in jouw (nieuwe) keuken en/of badkamer. Wanneer alles in huis is aangepakt, dan verplaatsen we onszelf naar buiten. Buiten is steeds belangrijker geworden. Om ervoor te zorgen dat je er buiten ook lekker bij zit, kun je jouw lol wel op met onze tuinmeubelen. Tientallen tuinmeubelen, die over het algemeen, direct uit voorraad leverbaar zijn van merken zoals Hartman, YOI en 4Seasons Outdoor.

Terwijl we rondsnuffelen op deze eerste etage, komt de geur van koffie in combinatie met versgebakken broodjes ons tegemoet. Waar komt dat toch vandaan? Deze heerlijke geuren komen uit onze bistro. Na een hele dag (woon)shoppen geniet je in onze bistro van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers, een vers belegd broodje zalm of een heerlijke high-tea. Dus waar wacht je nog op en kom gezellig langs in het grootste bouw- en woonwarenhuis van Noord- en Noordoost-Nederland!

En nog even over deze Boer die zoveel meubels heeft. Je bent er nu waarschijnlijk wel achter waarom we dat zeggen. Dus kom een keer langs om te ontdekken en tellen hoeveel het er daadwerkelijk zijn. We hopen je snel een keer te zien, tot dan! 

Bekijk onze openingstijden

Delen