Acties

Wij hebben regelmatig leuke, scherpe acties & aanbiedingen. De actievoorwaarden van onze acties vind je hieronder. Zo weet je precies waar de actie voor geldt!


After Season Sale

Het najaar staat voor de deur en dat betekent dat we plaatsmaken voor nieuwe collecties. Shop daarom nu geselecteerde showroommodellen met hoge kortingen! Daarnaast worden de shops van Zuiver en Dutchbone binnenkort gevuld met de nieuwste collectie. Daarom kun jij nu de mooiste showroommodellen met korting shoppen.

Bekijk onze openingstijden


15% korting op vloerkleden bij aankoop bank

Een vloerkleed is hét accessoire van dit moment. Elk vloerkleed zorgt voor een totale andere uitstraling van je interieur. Je ontvangt van maandag 20 september t/m zaterdag 9 oktober 15% korting op een vloerkleed wanneer je een bank bij ons hebt gekocht. Op de actievoorwaardenpagina vind je meer uitleg over deze actie.

De actievoorwaarden


30% korting op alle verf

Met behulp van verf kun je pas echt sfeer aan jouw woning geven. Maar dat is niet de enige eigenschap van verf, het biedt ook een beschermende functie. Je ontvangt van maandag 20 september t/m zaterdag 9 oktober 30% korting op alle verf. Op de actievoorwaardenpagina vind je meer uitleg over deze actie.

De actievoorwaarden


20% korting op behang

Maak van je muur een ware eyecatcher met behang. Van maandag 20 september t/m zaterdag 9 oktober ontvang je 20% korting op behang. Op de actievoorwaardenpagina vind je meer uitleg over deze actie.

De actievoorwaarden


Maatwerkkasten actie

Voor bijna elke situatie een passende oplossing, dat is het mooie van maatwerkkasten. Een schuine wand, een inloopkast of schuifwandkast, wij helpen je graag de ruimte in te richten naar jouw wensen, op de millimeter nauwkeurig. Nu met een leuke actie, want je ontvangt van maandag 20 september t/m zaterdag 9 oktober bij elke
besteding van 1000,- op maatwerkkasten nu 100,- shoptegoed cadeau. Op de actievoorwaardenpagina vind je meer uitleg over deze actie.

De actievoorwaarden


25% korting op het gehele Fiskars tuingereedschap assortiment

Vanaf maandag 13 september t/m zaterdag 9 oktober 2021 ontvang je maar liefst 25% korting op het gehele Fiskars tuingereedschap assortiment.

Ontdek het gehele assortiment


30% korting op geselecteerde IXXI's

In de gehele maand september hebben we een super leuke actie met IXXI. Je krijgt namelijk maar liefst 30% korting op de IXXI's die op voorraad liggen in onze winkel. Dit geldt dus niet op IXXI's die besteld moeten worden. Kom langs in onze winkel voor deze leuke actie of ontdek ons online assortiment!

Bekijk onze online assortiment


Gratis terrasverwarmer bij terrasoverkapping

In de periode van maandag 6 september t/m zaterdag 2 oktober 2021 ontvang je een gratis terrasverwarmer bij aankoop van een Ledro of Como terrasoverkapping in onze winkel. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. 


Showroomuitverkoop

Op dit moment zijn wij druk bezig met het opruimen en plaats te maken voor nieuwe producten. Dit betekent dat we een tal van producten in de uitverkoop hebben. Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk dan ons Marktplaats account voor het actuele aanbod.

Ga naar Marktplaats

filter en sorteer