Acties

Wij hebben regelmatig leuke, scherpe acties & aanbiedingen. De actievoorwaarden van onze acties vind je hieronder. Zo weet je precies waar de actie voor geldt!


Showroomuitverkoop

Op dit moment zijn wij druk bezig met het opruimen en plaats te maken voor nieuwe producten. Dit betekent dat we een tal van producten in de uitverkoop hebben. Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk dan ons Marktplaats account voor het actuele aanbod.

Ga naar Marktplaats


De 4e Hartman Sophie stoel naar keuze gratis!

Maak kennis met Sophie: de perfecte kuipstoel voor buiten! In de periode van 17 mei t/m 20 juni 2021 ontvang je 3 + 1 gratis op de Sophie stoelen van Hartman.

Lees meer over de Sophie


vtwonen serviesset

Niets is gezelliger dan samen tafelen en genieten van een heerlijke maaltijd. Hoe mooier het servies, hoe lekkerder het eten smaakt. Met de mooie basis servieset van vtwonen haal je in één keer een compleet servies in huis! Van dinsdag 1 juni t/m woensdag 31 juni 2021 zijn deze sets nu extra scherp geprijsd. Shop online of in onze winkel!

Shop de serviesset online


Quooker actie

Het kranenmerk Quooker is op weg om de wereld te veroveren! Sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri is de kokendwaterkraan van Quooker zo ontwikkeld dat het een onmisbare tool is in keukens over de hele wereld. Van dinsdag 1 juni t/m zaterdag 19 juni 2021 hebben wij twee Quooker kranen super scherp geprijsd. 

Ontdek de twee scherp geprijsde Quooker kranen


20% korting op Arne buitenverlichting

Geef jouw tuin karakter met de juiste tuinverlichting. In de avond lekker lang buiten tafelen of je favoriete boek uitlezen? Met tuinverlichting creëer je sfeer en kun je extra genieten van de zwoele zomeravonden! Nu van dinsdag 1 juni t/m woensdag 30 juni 2021 ontvang je 20% korting op alle Arne buitenverlichting. 

Shop de Arne buitenverlichting


Gratis montage t.w.v. 242,- bij aankoop van de North Star NSC14ED waterontharder

  • Geldig in de winkel en online.
  • Montage verloopt via North Star.
  • Alleen geldig bij losse aanschaf, dus niet te combineren met de Boer sanitair montage service.
  • Looptijd van de actie is t/m 30 juni 2021.

Shop hier de waterontharder


Lente cashbackactie van Fiskars

Koop je in de periode van 5 april t/m 27 juni 2021 een Fiskars product bij ons in de winkel? Dan kun je je aanmelden voor de cashback actie van Fiskars en je ontvangt tot wel 25,- euro retour ontvangen op je rekening.

Ga naar de cashback actie


Gratis garage bij robotmaaier

Stil, efficiënt en altijd een perfect gemaaid gazon met een robotmaaier van Gardena. Bij aankoop van een Gardena robotmaaier kun je in de actieperiode van maandag 1 maart t/m zaterdag 31 juli een gratis garage, gratis aanleg of een gratis accuproduct ontvangen.

Lees meer over de actievoorwaarden


Tot 30 euro cashback op pompen van Gardena

De pompen van Gardena zijn producten met indrukwekkende prestaties en uitstekende efficiëntie. Deze krachtige pompen zijn precies de goede keuze om te helpen rondom huis en tuin. Het moderne en gebruiksgerichte ontwerp en de uitstekende prestaties zullen indruk op jou maken. Al deze voordelen en meer maken deze pompen tot de ideale apparaten.

In de periode van 1 april t/m 30 juni 2021 ontvang je tot wel 30,- euro cashback op geselecteerde besproeiingspompen en hydrofoorpompen. 

Bekijk meer van deze actie

filter en sorteer