Acties

Wij hebben regelmatig leuke, scherpe acties & aanbiedingen. De actievoorwaarden van onze acties vind je hieronder. Zo weet je precies waar de actie voor geldt!


25% korting op Bolia

Het merk Bolia is te omschrijven als vernieuwend Scandinavisch Design waarbij creativiteit en kwaliteit aan de basis staat van hetgeen wat zij doen. Van maandag 1 maart t/m maandag 8 maart ontvang je maar liefst 25% korting op de hele collectie van Bolia.

Bekijk meer van het merk Bolia


Voorjaarsactie Verano

Koop jij in de actieperiode van maandag 1 maart t/m zaterdag 27 maart het zonnescherm Santander (V460) van Verano? Dan ontvang je in deze actieperiode een gratis bediening t.w.v. 287,- euro. 

Actievoorwaarden:

  • De actie vindt plaats van 1 maart t/m 27 maart 2021.
  • De actie is alleen geldig op bovenstaand actieproduct.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties, actieprijzen, vaste lage prijzen, lopende orders en offertes, de aankoop van cadeaubonnen, in rekening gebrachte kosten voor montage, meten en bezorgen.
  • Niet geldig in combinatie met de klantenpas.

* Boer Staphorst behoudt zich het recht voor de voorwaarden te wijzigen, zie onze voorwaarden in de winkel en op www.boer-staphorst.nl.
* Boer Staphorst behoudt zich het recht voor de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.


Gratis garage bij robotmaaier

Stil, efficiënt en altijd een perfect gemaaid gazon met een robotmaaier van Gardena. Bij aankoop van een Gardena robotmaaier kun je in de actieperiode van maandag 1 maart t/m zaterdag 31 juli een gratis garage, gratis aanleg of een gratis accuproduct ontvangen.

Lees meer over de actievoorwaarden


25% cashback op snoeigereedschap van Gardena

Het voorjaar staat weer voor de deur en dus is het weer bijna tijd om te snoeien. Ontvang van maandag 15 februari t/m vrijdag 30 april nu maar liefst 25% cashback op het aankoopbedrag van mechanische snoeischaren, takkenscharen, heggenscharen, bijlen en ander snoeigereedschap van het merk Gardena.

Ondanks dat je nu even niet langs kunt komen in de winkel, bestel je heel gemakkelijk jouw Gardena snoeigereedschap bij ons online of plaats je jouw bestelling via 0522-466800 of via WhatsApp op 06-51981267. Hoe werkt de cashback? Je bestelt Gardena snoeigereedschap, vervolgens registreer je jouw aankoop op www.refundactie.eu. Laat jouw gegevens achter en stuur de uitgeknipte streepjescode per post naar het antwoordnummer van Gardena. Als zij het in goede orde hebben ontvangen, ontvang je binnen vier weken 25% van het aankoopbedrag terug.

Shop jouw Gardena snoeigereedschap


20% korting op prullenbakken

Van woensdag 20 januari t/m dinsdag 16 maart ontvang je maar liefst 20% korting op onze prullenbakken. Met een toffe prullenbak maak je verzamelen pas echt leuk! Ondanks dat je nu even niet langs kunt komen in de winkel, bestel je de prullenbakken heel gemakkelijk bij ons online of plaats je jouw bestelling via 0522-466800 of via WhatsApp op 06-51981267.

Shop onze prullenbakken online


25% korting op badkameraccessoires

Van woensdag 20 januari t/m dinsdag 16 maart ontvang je maar liefst 25% korting op onze badkameraccessoires. Ondanks dat je nu even niet langs kunt komen in de winkel, bestel je de badkameraccessoires heel gemakkelijk bij ons online of plaats je jouw bestelling via 0522-466800 of via WhatsApp op 06-51981267.

Ontdek ons online assortiment

filter en sorteer