Betalen

Onze website biedt de mogelijkheid om onze producten online te bestellen. U kunt hierbij kiezen uit de volgende betaalmethoden: iDeal en Creditcard. Kies welke methode voor u het beste uit komt.

U kunt uw online aankopen eenvoudig en veilig betalen door middel van de volgende betaalmethoden:

iDEAL
Betalen met iDEAL is veilig en gratis. Indien u doet aan internetbankieren kunt u gemakkelijk met IDEAL afrekenen. Op deze manier kunt u afrekenen bij uw eigen bank. IDEAL staat ook wel bekend als veilig en vertrouwd online betalen. U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij de Rabobank, ABN AMRO, Knab bank, ASN Bank, ING, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Creditcard
U kunt uw online bestelling ook betalen met de Creditcard (Mastercard of VISA). Het betalen met de creditcard is eigenlijk een achterafbetaling, omdat er pas betaald wordt wanneer het pakket bij u thuis is afgeleverd.

Bekijk hier de betalingsvoorwaarden

Bekijk hier de retourneringsvoorwaarden

Problemen met betalen?
Heeft u problemen met het betalen via de webshop? Neem dan contact op met de klantenservice van onze webshop. Deze kunt u bereiken via tel.nr. 0522-466800 of e-mail: [email protected]. We zullen ons uiterste best doen om de problemen te verhelpen.

Betalen in winkel

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om met biljetten van 200,- en 500,- euro te betalen. We verzoeken u dan om te pinnen. 

filter en sorteer