Heggenscharen

Resultaten 1-16 van 30

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 30

Pagina
per pagina
filter en sorteer

De heg snoeien kan een flinke klus zijn, vooral wanneer het gaat om een lange of hoge heg. Een heggenschaar is onmisbaar voor degene die waarde hecht aan een fijne tuin. Heggenscharen zijn ideaal voor het knippen van de heg, maar ook zeker voor het snoeien van andere blikvangers in de tuin. Een goede heggenschaar beschikt over de factoren van feilloos, comfortabel en bovenal veilig.

Wat is de beste heggenschaar voor jou?

Bij Boer Staphorst vind je diverse soorten heggenscharen in het assortiment, maar welke heggenschaar past nu het beste bij jou? Ga je bijvoorbeeld voor het merk Makita, Gardena of Fiskars? Ga je voor een accu heggenschaar of snoei je de heg toch liever met de hand? Een elektrische heggenschaar is vooral geschikt voor iemand met een kleine tot middelgrote heg, net als een accu heggenschaar. Deze heggenscharen zijn allebei draadloos, dus je werkt non-stop door. Heb je een grotere heg? Ga dan aan de slag met een benzine heggenschaar, net zoals een telescopische heggenschaar. Met deze heggenschaar zorg je ervoor dat de bovenkant van de heg er ook mooi bij staat. Binnen een mum van tijd verwijder je dwarsliggende takken en zorg je voor een strakke heg.

Onderhoud van de heggenschaar

Wanneer je de juiste heggenschaar hebt gevonden, is het zaak om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Een heggenschaar gebruik je namelijk niet dagelijks. Het is daarom nodig om de heggenschaar na gebruik altijd goed schoon en droog te maken. Doe je dit niet, dan wordt de heggenschaar bot. Het is daarom verstandig om een heggenschaar altijd op een droge en schone plaats te bewaren. Is de heggenschaar toch bot geworden, geen zorgen. Heggenscharen slijpen doe je in een handomdraai met een vijl of een slijptop. Durf je het zelf niet aan? Kom dan langs in onze werkplaats op onze tuinafdeling. Onze medewerker helpt je graag met het onderhoud van de heggenschaar.