Hout beton schutting

Beton is hip, maar hout geeft jouw tuin weer een warme uitstraling. Lastig om te kiezen voor welk product je gaat. Maar dat is nu helemaal niet meer nodig. Want je kunt tegenwoordig kiezen voor een hout beton schutting! Een schutting die sfeer geeft aan jouw tuin.

Een schutting met lange levensduur

Een hout beton schutting is een ideale samenstelling voor een lange levensduur van jouw schutting. Maar waarom zou je kiezen voor een hout beton schutting? Als eerste door de lange levensduur van de schutting, dit komt door de betonnen onderplaat. Deze zorgt ervoor dat de schuttingdelen niet in aanraking komen met de grond en zo voorkom je dus houtrot. Door de betonpalen die in de grond worden gezet, kan de levensduur van de schutting worden verlengd en dat is altijd prettig om te weten. De houten plaat komt vervolgens op de betonpalen en wordt ingeklemd tussen deze palen. Op deze manier wordt contact met de grond van het hout vermeden.

Daarnaast is op lange termijn een hout beton schutting goedkoper dan een standaard schutting. Dit komt omdat hout gevoelig is voor rotten maar beton niet. Doordat de houtschermen in het beton worden geplaatst is de schutting duurzaam en onderhoudsvrij. Dit zorgt ervoor dat hij op termijn goedkoper is dan een andere schutting. Een hout beton schutting gaat gemiddeld 10-15 jaar mee.

Keuze uit verschillende uitstralingen

Een hout beton schutting zal niet gaan vervormen. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van overmatig grondwater of onvoldoende fundatie waardoor een schutting kan vervormen. Doordat bij deze schutting het beton als fundament wordt gebruikt, dan zal deze niet vervormen. Voor zowel het beton als het hout, kun je kiezen uit verschillende schermen en palen. Zo kies je altijd voor een schutting die perfect in jouw tuin past. Je kunt hier echt alle kanten mee op!

Wil je dit komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van een schutting en onze specialisten helpen je graag met het maken van de beste keuze voor in jouw tuin.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer