Shutters

We vinden het allemaal fijn om een beetje privacy in huis te hebben en het daglicht te kunnen reguleren. Met shutters heb je hiervoor de perfecte binnenzonwering, maar dan wel zonwering met klasse. Want met shutters tover je iedere ruimte in huis om tot een sfeervolle plek.

Dé stijlvolle zonwering

Het bijzondere kenmerk van een shutter is dat deze bestaat uit een frame met verstelbare lamellen. Je kunt de lamellen bij shutters verstellen net zoals bij horizontale jaloezieën. De lamellen verstel je zodat je zelf kunt bepalen hoeveel lichtinval je in de kamer wilt hebben. Het enige verschil tussen shutters en horizontale jaloezieën is dat je een jaloezie kan optrekken en neerleggen, terwijl een shutter in een frame vastzit.

Met deze raamdecoratie tover je jouw woonkamer of iedere andere ruimte in huis om tot een sfeervolle plek. Want met shutters haal je meer dan decoratieve raamdecoratie in huis. Voor elk type raam of deur hebben wij verschillende soorten shutters. En daarnaast valt er nog meer te kiezen wanneer jij kiest voor shutters.

Ontdek de mogelijkheden

In principe is iedere shutter maatwerk, want geen raam of deur is gelijk. Daarbij is het ook mogelijk om de breedte van de lamellen te kiezen. De breedte van de lamellen hangt van persoonlijke voorkeur en wat mogelijk is in de ruimte. Want brede lamellen passen niet echt bij kleine shutters, bij de grotere shutters kun je sneller kiezen voor bredere lamellen. Kies je voor de variant met smalle lamellen, dan creëer je vooral een fijne uitstraling. Maar voor de shutters met brede lamellen kies je er juist voor om wat meer zonlicht in de kamer te laten.

Shutters bestaan uit een vast frame. Maar bij bepaalde groottes is het ook mogelijk om de shutter te verdelen in twee helften waarbij het bovenste en onderste deel apart open kunnen. Dat is heel erg handig wanneer je tegelijkertijd licht wil binnenlaten maar ook wat privacy wilt.

Je kiest er zelf voor welk houten shutters bij jou huis passen. Tegenwoordig zijn er shutters voor moderne huizen, deze hebben een egale afwerking. Maar woon je in een jaren ’30 woning, dan kun je ook kiezen voor de variant met een sierlijn aan de zijkant. Zo krijgt de kamer de luxe uitstraling die past bij de rest van de uitstraling van de woning. Het is wel verstandig om van tevoren goed na te denken hoe de ruimte eruit zal zien met de shutters want deze hebben een luxe en specifieke uitstraling in vergelijking met andere raamdecoratie.

Maak jouw inloopkast nog mooier

Voornamelijk voor vrouwen is een inloopkast een droom. Maar je wilt niet altijd dat deze in het zicht zit en je hebt jouw inloopkast liever achter gesloten deuren. Shutters kunnen hiervoor ook de oplossing bieden. Je kunt ervoor kiezen om de shutters boven en onder te laten geleiden in een rail waarbij de shutters als een harmonica in elkaar schuiven. Maar je kunt er ook voor kiezen om vaste panelen te gebruiken die schuiven tussen de rail boven en onder. Deze raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van wit tot zwart.

Shutters op maat

Shutters plaatsen betreft maatwerk. Om ervoor te zorgen dat de shutters perfect in het raam of de deur passen, komt onze specialist bij jou thuis om de maten op te meten voor iedere shutter. Maar voordat het zover is, kom langs en ontdek de mogelijkheden in onze winkel. Onze specialisten staan voor jou klaar om te helpen met jouw shutters op maat!

Bekijk onze openingstijden

Maak vrijblijvend een afspraak of stel jouw vraag

filter en sorteer