Ligbedden

10 Resultaten

per pagina

10 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Een ligbed is de perfecte optie wanneer jij opzoek bent naar een comfortabele loungeplek voor in de tuin. We hebben bij Boer Staphorst een ruim assortiment ligbedden, van verschillende materialen. Stel het ligbed in naar jouw wens en genieten heerlijk in de zon van een goed boek.

Een fijne plek

Met ligstoelen in de tuin kun je optimaal ontspannen, genieten van de zon of wegduiken in jouw favoriete boek. Kies dan ook een ligbed dat helemaal bij jou en jouw tuin past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ligbed met een klassieke uitstraling. Wanneer de klassieke look helemaal bij jou past, is een houten ligbed een goede keuze! Deze straalt bovendien een hele boel warmte uit en heeft maar weinig onderhoud nodig.

Het juiste kussen

Om helemaal op en top te genieten van jouw ligbedden is het goed om kussens aan te schaffen. Heb je ligstoelen met een hard rug- en liggedeelte? Kies dan voor dikke kussens. Wanneer jouw ligbedden voorzien zijn van een textileen rug- en liggedeelte is een dun kussen meer dan genoeg!

Wil jij graag een ligbed kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!