Wand & vloertegels

Tegels in zowel de wand- als vloertegels bepalen voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Je kunt hierbij denken aan ruimtes zoals een badkamer, een keuken of toilet. We begrijpen heel erg goed dat het lastig is om een goede keuze hierin te maken. Wij laten je graag de mogelijkheden zien.

Stijlvolle tegels voor elk interieur

Wil jij de wanden in jouw badkamer of keuken aanpakken? Dan kun je goed denken aan het plaatsen van wandtegels. Deze tegels zijn over het algemeen slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en hebben een strakke uitstraling. Bij het plaatsen van wandtegels moet je er altijd om denken dat de ondergrond vlak is. Je lijmt ze vervolgens met een speciale lijm en maakt het af met een voegmortel. Bij wandtegels kun je kiezen uit verschillende stijlen en kleuren. Dit varieert van witte tegels tot tegels met een motief en van landelijke tegels tot betonlook tegels.

Bekijk de tegels voor in de badkamer

Het is ook mogelijk dat jij de vloer in jouw huis wilt aanpakken? Denk dan eens aan het leggen van vloertegels. Deze zijn net als wandtegels ook slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Vloertegels zijn ook geschikt voor vloerverwarming en daarom zal de vloer niet snel koud aan de voeten voelen. Ook vloertegels zijn er in verschillende stijlen en kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vintagetegels voor in de keuken of betonlook voor in de hal.

Ontdek ook onze andere soorten vloeren

Wil je meer weten over onze wand- en vloertegels? Kom dan eens langs in onze winkel om deze mogelijkheden te bekijken. Maar wil je van tevoren al meer weten over de mogelijkheden? Stel dan jouw vraag via onderstaand contactformulier.

filter en sorteer