Barbecues

filter en sorteer

Barbecuemerken

Genieten van urenlang buiten tafelen doe je met ons veelzijdige assortiment barbecues. Bekijk wat wij te bieden hebben. Voor elke situatie hebben wij de juiste bbq. Op onze tuinafdeling vind je 250m² barbecueplezier van de bekende topmerken Weber, Cobb, CADAC en Boretti. Om te beslissen welke barbecue het beste bij jou past, is het fijn om alle opties te bekijken. Voor elke tuinbeleving hebben wij een bijpassende bbq.

Een uitgebreid assortiment barbecues

Het assortiment in barbecues is zeer divers. De meest traditionele vorm is barbecueën op een houtskool barbecue. Maar misschien heb je helemaal geen zin in die lange voorbereidingstijd en het achteraf schoonmaken van de bbq. Dan kies je voor een gasbarbecue of een elektrische barbecue. Ga je voor de ultieme barbecue ervaring? Dan ga je voor de buitenkeuken of de smoker bbq.

Weber World Dealer

Boer Staphorst is erkend Weber Premium Plus Dealer. Dat betekent dat bij ons een groot deel van het Weber assortiment is te verkrijgen. Ontdek alle voordelen van Boer Staphorst als Weber Premium Plus Dealer! En ontdek vooral ons assortiment!

Ben je benieuwd welke barbecue het beste bij jou past? Kom dan de mogelijkheden ontdekken in onze winkel. Onze adviseurs staan je graag te woord en weten precies voor welke bbq jij moet gaan!

Bekijk onze openingstijden