Vloeren

Vloeren

In iedere ruimte vind je een vloer. Hiermee is een vloer letterlijk de basis van iedere ruimte in huis. Maar zoveel mensen, zoveel wensen, er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van vloeren. De mogelijkheden lijken wel eindeloos! Van PVC vloeren tot houten vloeren en van marmoleum tot laminaat vloeren; bij ons vind je het allemaal.

De vraag is alleen hoe wil je de vloer gaan gebruiken. Heb je kinderen en/of huisdieren en ga je daarom voor gemak? Of kies je liever voor een karakteristieke vloer voor meer sfeer in huis? Wij helpen je graag met deskundig advies voor het kiezen van jouw perfecte vloer. In onze winkel bekijken we, samen met jou, naar de wensen en bovenal wat je mooi vindt. Op basis daarvan kiezen we samen de perfecte vloer welke past in jouw woonsituatie. Je kunt hierbij kiezen uit merken zoals: Quickstep, Moduleo, Forbo, Desso en meer.

Naast een eerlijke prijs staan onze vloerenadviseurs jou graag bij met hun uitgebreide vakkennis, persoonlijk aandacht en deskundig advies. Ben je er nog niet uit? Dan bieden we de mogelijkheid om vloerstalen mee naar huis te nemen om te kijken of het in jouw interieur past. Zie je het leggen van jouw gekochte vloer niet zitten? Met onze eigen montageservice vertrouw je erop dat jouw vloer in handen is van ervaren vakmensen. Onze monteurs komen bij jou thuis om de vloer in te meten en komen jouw nieuwe vloer een aantal weken later monteren/leggen. De voordelen van onze montageservice zijn:

  • Je hebt te maken met echte vakmensen
  • Alles wordt gedaan in eigen beheer
  • Voor jou als klant één aanspreekpunt
  • Service van absoluut topkwaliteit

Al met al goede redenen om zeker eens een kijkje te nemen op onze vloerenafdeling. Onze vloerenadviseurs staan voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en samen met jou de perfecte vloer te kiezen. 

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs

filter en sorteer