Garagedeuren

Ben jij op zoek naar een garagedeur? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Maar als je je gaat oriënteren kom je erachter dat er op het gebied van garagedeuren meer mogelijk is dan alleen een standaard kanteldeur. Bij ons vind je verschillende mogelijkheden die passen bij de functie van de garage en de complete uitstraling van jouw woning.

Garagedeuren van Hörmann

Zoek je een comfortabele, maar vooral veilige garagedeur? Met een Hörmann garagedeur maak je dan de goede keuze. Het merk Hörmann is namelijk Europees marktleider en de grootste fabrikant als het aankomt op garagedeuren. Ze staan voor dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur een zichtbare kwaliteit. Dit is pas echt dé oplossing voor iedere garage.

De garagedeuren van Hörmann zijn zeer eenvoudig in gebruik. De deuren worden namelijk gemakkelijk en geruisloos geopend of gesloten. Je rijdt dus snel en veilig de auto naar binnen of buiten. En zelfs als je de auto niet in gebruik hebt, kun je alsnog genieten van de garagedeuren. Want de garagedeuren zijn leverbaar in 15 Hörmann kleuren of elke andere gewenste RAL kleur. Dit betekent dat er altijd een stijlvolle garagedeur is die jouw woning compleet maakt.

Ontdek onze deuren

Verschillende soorten garagedeuren

Op het gebied van garagedeuren heb je verschillende mogelijkheden. Zij bepalen de look & feel van jouw woning. Daarbij heeft elk type zijn eigen voordelen voor jouw garage en kan het voldoen aan jouw wensen.

Garagesectionaaldeuren

De sectionaaldeuren openen zich verticaal en worden daardoor geopend onder het plafond door. Door deze constructie heb je maximale ruimte voor en in de garage. Deze garagedeuren kunnen in elke garageopening gemonteerd worden en bieden een doorrijbreedte die maximaal 14 cm breder is dan bij kanteldeuren het geval is. Door middel van elastische en weersbestendige afdichtingen aan alle vier zijden is de deur volledig afgedicht.

Berrykanteldeuren

Deze garagedeuren doen wat de naam al zegt, kantelen wanneer je deze opent. Berrykanteldeuren combineren hoge kwaliteit met een duurzame functie en een veilige bediening. Deze deuren zijn verkrijgbaar in vele staalmotieven, maar is eventueel ook verkrijgbaar als houten deur. De juiste kleuren zorgen daarbij voor extra accenten aan de deur.

Rollmatic garagedeuren

Deze deuren gaan verticaal open en hebben weinig ruimte nodig in jouw garage. Door de constructie heeft men maximale ruimte om te parkeren in de garage en daarnaast blijft er voor de garage ook genoeg ruimte vrij. De vorm van de garageopening speelt bij dit type absoluut geen rol. Een Rollmatic garagedeur past namelijk altijd en overal.

Zijdelingse garagesectionaaldeur

Een zijdelingse garagesectionaaldeur is door de bouwwijze geschikt voor vele situaties, dus ook voor garages met schuine daken. Ondanks de schuine daken blijft de doorrijhoogte wel behouden. Deze garagedeur is ideaal wanneer je nog het een en ander aan het plafond wilt ophangen. Daarnaast kunnen de deuren ook gedeeltelijk worden geopend, waardoor je heel eenvoudig een personendoorgang creëert.

De mogelijkheden bij Boer Staphorst

Bij ons in de winkel kun je de verschillende soorten garagedeuren zelf bekijken en ervaren. Onze specialisten helpen je namelijk graag bij de keuze van een nieuwe garagedeur. Er wordt gekeken welke opties het beste bij jouw situatie passen. Dus kom zeker eens langs in onze winkel. Maar wil je van tevoren al meer informatie ontvangen over de garagedeuren of een prijsopgave? Laat dan jouw gegevens achter en onze specialist neemt contact met je op.

filter en sorteer