Dé Boer cadeaukaart

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Wij hebben een onwijs leuk cadeau om te geven op verjaardagen, een feestelijke gelegenheid of gewoon zomaar! Met een cadeaukaart van Boer Staphorst zit je altijd goed en geef je het leukste cadeau voor thuis. Leuk om te geven en te krijgen!

Met de Boer cadeaukaart bepaal je helemaal zelf welk bedrag erop komt te staan. Je koopt de cadeaukaart eenvoudig en snel in onze winkel. De cadeaukaart is zowel in de winkel als in de webshop te besteden. Ideaal toch?!

Voorwaarden Boer cadeaukaart

  • Niet inwisselbaar voor contant geld
  • Gemakkelijk in delen te besteden als je nog geld overhoudt op de kaart
  • Te besteden in zowel de winkel als de webshop tot 2 jaar na uitgifte
  • Niet te besteden in onze bistro

Saldochecker voor jouw cadeaukaart

Heb jij een Boer cadeaukaart gekregen en ben je nieuwsgierig hoeveel geld er (nog) op staat? Om jouw saldo te checken, voer je hieronder de laatste 6 cijfers van de barcode in of zoals hieronder genoemd het kaartnummer.


High Tea cadeaubon

Naast onze eigen Boer cadeaukaart hebben we nog een leuk cadeau om te geven. Verras jouw (schoon)moeder, zus(sen), vriendin(nen) of iemand anders met een High Tea cadeaubon van onze winkel. Met onze High Tea heb je tijd om even gezellig bij te kletsen en ondertussen te genieten van heerlijke lekkernijen. Deze High Tea bon is verkrijgbaar in onze bistro op de 1e etage en beschikbaar voor 1, 2 of 4 personen. Daarnaast is de High Tea bon niet inwisselbaar voor contant geld.

Lees meer over onze High Tea


Middenstandsbon Ondernemersvereniging Staphorst - Rouveen

De middenstandsbonnen van Ondernemersvereniging Staphorst – Rouveen zijn in onze winkel in te leveren. Let op, deze bonnen zijn niet bij ons verkrijgbaar. Daarbij is het ook niet mogelijk om een middenstandsbon of restwaarde ervan in te wisselen voor contant geld.