Houten schutting

Hoe fijn is het om te genieten van jouw tuin? Heerlijk met je familie en/of vrienden! Het liefst wil je daar geen pottenkijkers bij en deze houd je heel gemakkelijk tegen met een schutting. Maar deze zijn er in allerlei soorten en maten.

Schutting met elk type houtsoort

Zoals net hierboven ook werd verteld zijn schuttingen er in verschillende soorten en maten. Gemaakt van vuren, grenen, hardhout of Douglas hout. Elk type houtsoort heeft hierbij zijn eigen voor- en nadelen. Maar als je echt op zoek bent naar een hoogwaardige schutting, dan kies je gegarandeerd voor de schuttingen van Woodvision, verkrijgbaar bij Boer Staphorst. Tuinschermen en deuren, maar ook een zelfbouwsysteem, eventueel met betonpalen, 2x zwart gedompelde schuttingschermen en ga zo maar door. Het is een kleine greep uit de vele mogelijkheden die we hebben om jouw tuin de uitstraling te geven die je graag wilt hebben.

De meeste populaire houten schutting

Maar ja, als er zoveel keuze is, wat voor een schutting ga je dan bouwen? Een schutting van horizontale planken om en om gemonteerd op palen is de meest eenvoudige manier om een schutting voor in de tuin te maken. Maar optisch is het mooier om de planken verticaal te monteren, omdat je tuin dan groter lijkt. Bovendien is het bij verticale planken een stuk lastiger om eroverheen te klimmen, dit maakt het voor inbrekers ook lastiger.

Maar wil je misschien een toch iets stoerdere schutting en anders dan anderen? Kies dan voor een hout beton schutting. Dit is net even anders dan een houten schutting en geeft jouw schutting een stoere uitstraling.

Ontdek de hout beton schutting

Wil je dit komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van een schutting en onze specialisten helpen je graag met het maken van de beste keuze voor in jouw tuin.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer