Harken & schoffels

Resultaten 1-16 van 102

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 102

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Eerlijk is eerlijk, er is niets vervelender dan een tuin vol met bladeren. Hoe mooi de tuin er ook uitziet, losse bladeren in het zicht zijn niet mooi. De bladeren kunnen gaan rotten en het kan ervoor zorgen dat de beplanting dood gaat. Houd daarom de tuin schoon met een handige hark.

Een hark voor iedere tuinklus

Last van onkruid en mos in de tuin? Dit verwijder je eenvoudig met een verticuteerhark. Verwijder je het mos, dan verbetert de kwaliteit van de grond. De bodem neemt dan gemakkelijker lucht, water en voeding op waardoor de planten langer en mooier groeien. Daarnaast is de hark ook geschikt om de aarde fijn te maken en de grond te egaliseren. Met een verstelbare bladhark hark je blad, grasresten en ander tuinafval gemakkelijk bij elkaar. De afstand stel je eenvoudig zelf in, dit maakt de hark geschikt voor iedere tuinklus.

Welke hark heb je nodig voor jouw klus? Harken zijn geschikt voor het bijeen harken van bladeren, grasresten en ander tuinafval. Het gebruik van harken is aan te raden wanneer je de grond in de tuin wilt bewerken en/of egaliseren. Een kleine oppervlakte in de tuin bewerken? Kies dan voor een handhark met een kleine werkbreedte.

Wil je een goede hark kopen voor de tuin? Bij ons vind je professionele harken van verschillende merken. Je bekijkt het assortiment online of in onze winkel. In de winkel kun je direct proberen welke hark het meest comfortabel in de hand ligt.