Kranen

Kranen zijn de finishing touch van uw prachtige badkamer. Ze zorgen voor extra sfeer en het optimale gebruikscomfort. Een kraan is onmisbaar in uw badkamer. Voor het uitzoeken van uw bad-, douche- en wastafelkraan is het kiezen tussen een opbouw of inbouw kraan de eerste stap. Vanuit dat oogpunt zoeken we naar de juiste kraan voor uw badkamer.

Bekijk ons online assortiment wastafelkranen

Mengkranen

Onmisbaar in iedere badkamer, is de mengkraan. Er wordt tegenwoordig dan ook meer aandacht geschonken aan het soort badkamerkraan, omdat water op de juiste temperatuur erg belangrijk is tijdens het bezoek aan de badkamer. U heeft de keuze uit een eenvoudig bedienbare ééngreepsmengkraan, met één hendel om de temperatuur van het water in te stellen. Of een tweegreepsmengkraan waarmee je koud en warm water precies kunt mengen zoals u dat wenst. Deze komt vaak voor in badkamers met een klassieke of landelijke stijl.

Opbouwkraan

Een opbouwkraan past in elke badkamer, welke u direct plaatst op uw wastafel. Hierbij komt geen hak- of breekwerk kijken voor leidingen, waardoor aansluiten ontzettend eenvoudig is.

Inbouwkraan

Een inbouwkraan straalt exclusiviteit uit en is daardoor erg populair. Alleen de belangrijke onderdelen zijn zichtbaar en de rest is netjes weggewerkt in de muur, waardoor deze gemakkelijk te reinigen is. Echter is dit wel hetgeen wat de badkamerkraan kostbaar maakt, aangezien de leidingen verwerkt moeten worden in de badkamermuur. Voordat u kiest voor een inbouwkraan moet er bepaald worden of uw badkamermuur geschikt is.

Stijlen

Bij een moderne badkamer past een badkamerkraan met een strak design in het complete plaatje maar bij een eenvoudige badkamer is een opvallende kraan mooi om een eigentijdse stijl te creëren. Boer Staphorst heeft voor elke smaak een passende badkamerkraan waarbij kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd is.

Kom langs in onze badkamershowroom en ontdek welke kraan het beste bij u past! Onze badkamerspecialisten helpen u graag.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer