Bladblazers

13 Resultaten

per pagina

13 Resultaten

per pagina
filter en sorteer

Veel bomen in en rond de tuin staan? Dan heb je waarschijnlijk vooral in de herfstperiode behoorlijk wat bladeren in de tuin liggen. Met een goede bladblazer zijn de bladeren heel gemakkelijk op te ruimen. Een onmisbaar item voor in het tuinhuis en mag niet ontbreken in de tuingereedschap collectie thuis. Je vindt bij ons een aanbod aan bladblazers van diverse merken zoals Makita, Gardena en Dolmar. Blaas de bladeren in de voortuin of op het pad bij elkaar en maak de tuin weer bladvrij met een bladblazer.

Het verschil tussen bladblazers en bladruimers

De machine waarmee je de bladeren bijeen blaast, is natuurlijk een bladblazer. Maar je hebt ook bladruimers. Zoals de naam ook al doet vermoeden, ruimt dit apparaat de bladeren in de tuin. Een bladruimer heeft een zuigfunctie waarmee de bladeren eenvoudig worden opgezogen. Over het algemeen worden de bladeren dan kleingemaakt en opgevangen in een opvangzak. Je kunt op deze manier de tuin nog sneller ontdoen van bladeren, het enige wat je hoeft te doen is de zak legen. Dat betekent geen gedoe van het opharken van de bladeren. Bladblazers en bladruimers is fijn tuingereedschap om zonder veel gedoe van de bladeren in de tuin af te komen. Ontdek in onze winkel de verschillen tussen deze twee varianten.

Welke bladblazer kies ik?

Er bestaan diverse soorten bladblazers. Een accu bladblazer is erg handig, omdat hierbij het snoer nooit in de weg ligt. Door de accu draag je de bladblazer ook gemakkelijk door de tuin. Let bij het kopen van een accu bladblazer altijd op de maximum looptijd van de accu. Ben je van plan de elektrische bladblazer vaak te gebruiken? Koop dan bij de bladblazer een handige draagband voor meer comfort. Met een benzine bladblazer zorg je voor voldoende bewegingsvrijheid, deze heeft namelijk ook geen snoer. Tijd om aan de slag te gaan in de tuin en deze bladvrij te maken!