Badkamer ontwerpen

Haal alles uit uw beschikbare ruimte en kies voor de meest geschikte badkameropstelling. Beschikt u over een kleine ruimte of kunt zelfs een bad en douche kwijt in de ruimte? Of heeft de ruimte een schuin dak? Lees meer over alle mogelijkheden en ontdek de opstelling die past in uw badkamerruimte én in uw leven. Zo kunt u garandeert een badkamer ontwerpen die perfect bij u past!

Kies de badkameropstelling die bij u past!

Wanneer u bezig bent met een nieuwe badkamer, dan is een van de eerste stappen, het bepalen van de indeling. Dit is vaak een lastige klus, aangezien de perfecte badkameropstelling voor uw ruimte is afhankelijke van de grootte. Daarnaast is het belangrijk om te weten waar de aansluitingen zitten.
Veelal gaat het om een redelijk klein ruimte, waar de badkamer geplaatst wordt. Op het moment dat deze ruimte efficiënt wordt ingedeeld, kunt u meer kwijt en zal de badkamer een stuk groter oogt. Hierdoor is soms zelfs een ruime douche of bad een optie in een kleine badkamer.

De badkamer met inloopdouche wordt ook steeds populairder. Deze is niet alleen modern, maar ook nog eens praktisch! Bovendien is deze ontzettend veilig, aangezien de vloer gelijk is aan de rest van de badkamer, u hoeft dan ook geen drempel over te stappen.
Wanneer het gaat om een kleinere ruimte is een douchebad perfect! In dat geval kunt u zowel genieten van een snelle opfrisbeurt, als van een heerlijk ontspannen moment in een warm bad. Grotere ruimtes bieden de mogelijkheid om zo wel een los bad als een losse douchecabine te plaatsen.
Badkamers met een schuin dak geven een mooi effect aan de ruimte. Echter vraagt het wel om een goed doordachte indeling. De badkamermeubel moet elementen moeten onder het schuine dak passen, of gebruik deze als opbergruimte.
Een andere optie is een en suite badkamer. Ofwel, een badkamer en slaapkamer in dezelfde ruimte. Wanneer u deze ruimte efficiënt indeelt, kunt u elke dag genieten van een praktisch en stijlvolle badkamer! 

Voor iedere ruimte een juiste badkameropstelling

Bekijk de inspiratiebeelden en ontdek de talloze mogelijkheden, overweeg de diverse opstellingen en kijk welke het beste in uw ruimte past. Zo zult u gemakkelijk een geschikte badkamer en opstelling vinden voor uw woning! De juiste badkameropstelling zorgt ervoor dat u heerlijk tot rust kunt komen in de badkamer en dat het maximale uit de beschikbare ruimte gehaald wordt. Om ervoor te zorgen dat u de juiste opstelling kunt kiezen, hebben we de meest voorkomende indelingen op een rijtje gezet.

Badkamers op maat

Om er zeker van te zijn dat de badkamer perfect in de ruimte past, kunt u uw droombadkamer op maat laten maken door onze badkameradviseurs. Benut de ruimte optimaal, combineer diverse stijlen tot uw persoonlijke stijl en ontwerp samen een uniek ontwerp, naar wens. Enkel het aanschaffen van een nieuw badkamermeubel of het vervangen van een toiletruimte is uiteraard ook mogelijk. Vraag er na bij onze adviseurs!

Maak vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer