Verfkwasten

Resultaten 1-16 van 110

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 110

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Staat er een verfklus op de planning? Dan zijn verfkwasten onmisbaar om de verf aan te brengen op hetgeen dat je wilt gaan verven. Het is zonder kwasten vrijwel onmogelijk om alles netjes te verven. Daarom is het verstandig om tegelijk met de verf de juiste kwasten te kopen. Maar welke kwasten heb je nodig bij welke klus? Wij helpen je graag verder.

Maak de verfklus gemakkelijker

Wanneer je gaat schilderen en/of beitsen van kozijnen, muren en deuren, dan is dit een tijdrovende en nauwkeurige klus. Met het juiste verfgereedschap wordt het een stuk makkelijker. Je wilt voorkomen dat je zichtbare banen en losse haren gaat zien na het schilderwerk, dus is het verstandig om te kiezen voor professionele verfkwasten.

Druppels en losse haren, een doorn in het oog van elke schilder. Met de juiste verfkwasten kun je dit voorkomen. Voor de verschillende soorten verf die er zijn, zijn er ook verschillende soorten kwasten. Ga je met beits verven, dan heb je een andere kwast nodig dan wanneer je met verf op waterbasis of structuurverf bezig gaat. De verfkwasten waarmee je schildert stem je af op de klus die je wilt gaan aanpakken. Ga je de kozijnen lakken? Dan heb je daar een smallere kwast voor nodig dan wanneer je de deuren gaat aanpakken. Op een deur kun je zelfs gebruik maken van een roller nadat je met de kwast de randen hebt gedaan. Gebruik altijd een kwast die ongeveer half zo breed is als het oppervlakte dat je wilt gaan schilderen. Je kunt dan netjes en in detail werken.

Voor grote projecten is het verstandig om te investeren in goede verfkwasten. De kwasten nemen namelijk de verf en/of beits beter op, geven gelijkmatig af en zorgen voor een strakke afwerking. Blokwitters zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor grote oppervlaktes. Een puntkwast leent zich juist meer voor de kleinere hoekjes zoals het schilderen van plinten en kozijnen.

Verfkwasten kopen?

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit verfkwasten? Met het assortiment in onze winkel weet je zeker dat het daar niet aan gaat liggen. Bij ons vind je een ruim assortiment. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen onze verfadviseurs je graag verder. Zij denken graag met je mee over welke kwast het best geschikt is, zodat je zeker weet dat je daarna aan de slag kunt. Elke klus begint met een goede voorbereiding. Een goed begin is het halve werk! Je vindt bij ons ook verfrollers, schilderstape en verfbakjes om aan de slag te gaan met de verfklus.