Dressoirs

Ook last van rondslingerende spullen waar je moeilijk een plek voor kunt vinden in huis? Met een dressoir heb je een goede plek voor het opbergen van deze spullen. Een dressoir is niet alleen handig als extra opbergmeubel, het is ook nog eens een mooie eyecatcher om jouw interieur op te fleuren.

Contact opnemen met onze adviseurs

Welk dressoir is geschikt voor jouw interieur?

Een dressoir kast is een veelzijdig meubelstuk. Over het algemeen wordt een dressoir gebruikt in de woonkamer als tv dressoir. Maar in feite kun je met dressoir kasten meerdere kanten op en kan dit meubelstuk meerdere functies hebben. Afhankelijk van de grootte van de ruime is een dressoir ook goed te gebruiken in bijvoorbeeld de hal of slaapkamer. In de slaapkamer berg je eenvoudig jouw beddengoed en/of ondergoed erin op. In de hal kun je jouw sleutels en andere benodigdheden in het dressoir kwijt.

Een dressoir is ook goed te gebruiken als tv meubel, op deze manier staat jouw televisie op veilige hoogte en hoef je geen gaten in de muur te boren om de televisie op te hangen. Weet je wat ook een goed idee is? Om jouw dressoir te gebruiken als ruimteverdeler. Zo scheid je twee ruimtes van elkaar af en je creëert hierdoor net wat meer privacy. Plaats jouw mooiste accessoires zoals een vaas, kaarsen en fotolijsten op het dressoir. Zo creëer je direct ook sfeer in huis.

Match jouw dressoir met jouw interieur

Wanneer je op zoek bent naar een dressoir, dan kom je er al snel achter dat er vele mogelijkheden zijn. Ga je voor een standaard dressoir of wil je deze liever op maat hebben? Heb je deze keuze gemaakt, dan is het goed om na te denken wat jouw interieurstijl is en wat voor type dressoir je naar op zoek bent.

Heb jij een landelijke woonstijl? Dan kies je voor een dressoir met een oudere uitstraling. Maar heb jij juist een moderne woonstijl? Dan kies je voor een strakker dressoir in zwart of een andere neutrale kleur om de minimalistische stijl door te voeren. Een combinatie van hout en een andere kleur zie je juist weer in een Scandinavische interieurstijl.

Bij de aanschaf van jouw nieuwe dressoir is het wel goed om van te voren rekening te houden met een aantal aspecten. Meet van tevoren altijd de beschikbare ruimte en houd rekening met openslaande deuren en loopruimte. Denk ook altijd aan het materiaal. Bekijk van tevoren altijd hoe je het dressoir moet onderhouden en hoeveel tijd je daarvoor over wilt hebben. En ben jij iemand die regelmatig het interieur omgooit, dan kan het zeker handig zijn om voor een dressoir te gaan dat makkelijk te verplaatsen is.

Alles is mogelijk, onze adviseurs helpen je graag!

Op het gebied van dressoirs is een heleboel mogelijk. Ga je voor maatwerk of kies je voor een standaard model? Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen, dan helpen de adviseurs je graag verder bij de keuze van jouw dressoir. Heb je vragen of wil je een afspraak hierover met één van onze adviseurs inplannen, dat is mogelijk!

Neem contact op met de adviseurs

filter en sorteer