Composiet schutting

Ben je op zoek naar een moderne en eigentijdse vormgegeven schutting voor in de tuin? Kies dan voor een composiet schutting. Want een composiet schutting zet je neer voor jaren. Want je kunt hiermee er echt jaren tegenaan. Ontdek hieronder waarom.

Water- en vochtbestendig

Waarom zou je voor een composieten schutting kiezen? Er zijn heel wat redenen op te noemen waarom je er goed aan doet om te kiezen voor een schutting van composiet. Ten eerst heeft dit type schutting de natuurlijke uitstraling van hout. Maar de schutting zal niet splijten of afsplinteren zoals een houten schutting dat vaak wel doet. Daarnaast is composiet een water- en vochtbestendig materiaal. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat jouw schutting gaat rotten of scheef gaat trekken.

Dit betekent dat de composiet schutting ook niet ingesmeerd hoeft te worden met beits. Een schutting van composiet gaat gemiddeld minstens 10 jaar mee, zonder dat het onderhoud nodig heeft. Algengroei, zoals op een houten schutting, komt op composiet niet voor. Is jouw schutting wel smerig? Dan kun je de planken heel gemakkelijk met een hogedrukspuit schoonmaken, maar groene zeep en een borstel werkt ook. Composiet is een licht maar zeer sterk materiaal. Met een composiet schutting worden de beste eigenschappen van kunststof en hout met elkaar gecombineerd.

Maak jouw tuin luchtiger

Een schutting van composiet is best dicht en zorgt voor veel beschutting in de tuin. Maar met composiet kun je ook werken met schuine delen en creëer je meer lucht. Ook kun je ervoor kiezen om te werken met gaasschermen. Wissel de dichte delen af met gaasdelen, zo krijg je een spelend geheel. Laat je vervolgens planten groeien in het gaas, dan behoud je gewoon jouw privacy in de tuin en het geeft ook nog eens een leuk effect.

De schermen zijn verkrijgbaar in grijs en antraciet. Het montagebeslag heeft dezelfde kleur als het framewerk. De schermen zijn zowel horizontaal als verticaal toepasbaar. Een schutting van composiet is dus onderhoudsvriendelijk, gaat gemiddeld 10 jaar mee en licht in gewicht waardoor het makkelijk en snel te plaatsen is.

Wil je dit komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van een schutting en onze specialisten helpen je graag met het maken van de beste keuze voor in jouw tuin.

Bekijk onze openingstijden

filter en sorteer