Spiegels

U staat iedere ochtend voor de spiegel om uzelf goed te kunnen zien en klaar te maken voor een nieuwe dag. Een goede badkamerspiegel maakt dit ritueel eenvoudig en leuk. Wat dacht u van een spiegel met geïntegreerde verlichting, om alles nog iets beter te kunnen zien. Ze zijn er in allerlei maten en vormen, bijvoorbeeld een langwerpige voor boven de wastafel of een vergrotende spiegel voor secure werkjes als wenkbrauwen epileren en baard trimmen. We hebben voor eenieder een geschikte spiegel!

Onze spiegelkasten zijn superhandig omdat je er veel spullen zoals, medicijnen, make-up en tandpasta in kwijt kan. Zo ziet je badkamer er schoon en opgeruimd uit.

Ontdek de mogelijkheden van een spiegelkast

Badkamerspiegel met verlichting

Wanneer u graag een chique uitstraling wilt, kunt u kiezen voor een badkamerspiegel met verlichting, zodat het directe licht in een mooie hoek op je gezicht valt. Hierbij heeft u de keuze uit lichtbalken aan de bovenzijde, onderzijde, of aan beide zijkanten. Bovendien hebben we spiegels waarbij de verlichting door middel van ronde vormen naar buiten komt, een tof speels effect! De LED verlichting in de spiegels is duurzaam en daardoor dus milieuvriendelijk!

Een verwarmde badkamerspiegel

Hoe fijn is dat u nooit meer last hebt van condens op de spiegel? Het kan allemaal met een spiegel met verwarming. Aan de achterkant van de spiegel wordt een element geplaatst, dat elektriciteit omzet in warmte en ervoor zorgt dat de spiegel altijd condensvrij blijft. Zo kunt u voortaan na het douchen of badderen meteen uw spiegel kunt gebruiken, zonder dat u deze eerst moet ontdoen van de condens. Het aanslaan van uw spiegel is verleden tijd met een spiegel met verwarming!

Een verlichte en verwarmde badkamerspiegel

U kunt pas genieten van optimale luxe, wanneer u beide combineer, een badkamer met verlichting en met een verwarmingselement. Best of both worlds!

Vormen en maten

Er is voor ieder wat wils, aangezien er voor iedere badkamer een juiste afmeting badkamerspiegel te kopen is. Ga voor een grote spiegel, welke een elegante look creëert in uw badkamer en waarin u uzelf van top tot teen kunt bekijken. Of kies juist voor een speelse look, door een kleinere spiegel te kiezen met leuke ronde hoeken! Ook kunt u het geheel uitbreiden door een extra scheerspiegel toe te voegen. Deze kleine ronde badkamerspiegel met eventueel vergrotend effect is perfect voor het scheren of om je make up te doen. Door het kiezen van andere vormen voor de spiegel, geeft u de ruimte een unieke uitstraling.

Kleuren

Tegenwoordig bestaan er ook spiegels met een soort van kleur in de spiegel, een gebronsde en gegrijsde look. De grijze is perfect voor in een stoere industriële badkamer, of juist een bronzen in een warme landelijke badkamer. Kortom, voor iedere badkamer is er een geschikte spiegel!

Bekijk de mooiste spiegels bij ons in de showroom en ontdek welke spiegel het beste in uw badkamer past! 

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer