Verlichting

Verlichting

Wil jij ook iedere (werk)dag het gevoel van thuiskomen ervaren? Dan is verlichting onmisbaar in jouw interieur. Met de gewenste verlichting creëer je de juiste sfeer in huis. De verlichting stem je in zijn geheel af op jouw woonsituatie.

Alles wat jij nodig hebt voor een sfeervol thuis

filter en sorteer

Een lamp moet bij velen van jullie voldoen aan twee eisen, namelijk: het zorgen voor licht en de verlichting moet in je interieur passen. De verlichtingsafdeling van Boer Staphorst bestaat uit een groot assortiment lampen van verschillende merken. Je vindt er verlichting met opvallende vormgeving, unieke materialen, de laatste trends en niet geheel onbelangrijk verschillende prijsklassen.

Een uitgebreid assortiment

De mogelijkheden voor verlichting zijn eindeloos. Ga jij voor hanglampen en/of plafondlampen? Of ben je juist op zoek naar een vloerlampen en/of tafellampen? Maak je eigen lamp met een unieke lichtbron en andere benodigdheden. Maar ook voor badkamerverlichting en keukenverlichting ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontvang persoonlijk advies

Vind je het lastig om de verlichting af te stemmen op jouw interieur? Dan schieten onze interieurontwerpers je graag te hulp met een compleet lichtplan. Samen wordt gekeken naar het gebruik van de ruimte. Er wordt gekeken waar licht in de ruimte nodig is en passende verlichting uitgezocht in jouw eigen stijl.

Maak een afspraak voor een compleet lichtplan