Wandtegels badkamer

Tegenwoordig zijn wandtegels niet meer weg te denken uit de badkamer en het toilet Badkamertegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in je badkamer. Het uitzoeken van een geschikte tegel voor je badkamer is dan ook een lastige klus. Het is belangrijk om hier goed over na te denken, en niet zo maar een keuze te maken! Wij laten je graag de mooiste tegels zien, en geven je advies!

Badkamertegels

Bij Boer Staphorst hebben we een ontzettend ruim assortiment met allerlei verschillende wandtegels, geschikt voor uw badkamer, toilet maar ook voor in de keuken! Het assortiment bestaat uit wandtegels met verschillende afmetingen, structuren en kleuren. Zo zit er altijd wel een tegel tussen die de perfecte sfeer creëert, waar jij naar op zoek bent. Ga bijvoorbeeld voor de mooiste mozaïek tegels, zodat je ook leuke accenten kunt maken in jouw badkamer.

Duurzaamheid en slijtklasse

Belangrijk om te weten is dat wandtegels enkel geschikt zijn voor de wand van een badkamer, en niet voor de vloer. Zelfs tegels van een hogere prijsklasse zijn niet toe te passen op de badkamervloer. Deze tegels hebben namelijk een minder sterke glazuurlaag dan vloertegels, waardoor de kans op slijtage veel groter is. Andersom is het wel mogelijk, vloertegels kunnen wel toegepast worden op de wand. Hierbij is het natuurlijk altijd verstandig om voor een hogere klasse te kiezen, zodat je verzekerd bent van duurzame tegels!

Wil je graag onze wandtegels met eigen ogen bekijken? Kom eens langs op onze tegelafdeling! Hier kun je meteen advies krijgen van onze specialisten.

Bekijk de openingstijden

filter en sorteer