Tuinbanken

1 Resultaat

per pagina

1 Resultaat

per pagina
filter en sorteer

Een goede tuinbank is toch wel een musthave voor in iedere tuin! Waar je ‘m ook neerzet, in de voortuin, bij de tuintafel of in de loungehoek, hij komt altijd van pas. Zo weet je zeker dat je een fijne zitplek hebt voor iedere gelegenheid. Van BBQ tot een zwoele zomeravond met een goed glas wijn. Ontdek de mogelijkheden!

De keuze is reuze

Wanneer je graag een goede tuinbank wilt scoren, ben je aan het goede adres bij Boer Staphorst. We beschikken over een assortiment tuinbanken in diverse soorten, merken en materialen! Een ding is zeker, er zit altijd een tuinbank tussen die perfect aansluit op jouw wensen.

De ideale zit

Wanneer het gaat om tuinbanken heb je een boel keuzes te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fijne loungebank, om met het hele gezin op te zitten en lekker tot rust te komen. Hierbij moet je rekening houden met de ruimte die de loungebank hoogstwaarschijnlijk in zal nemen. Een keuze die want minder ruimte in beslag zal nemen zijn de parkbanken! Deze banken zijn van een actieve zit voorzien en passen in ieder tuin of op ieder terras!

Wil jij graag een tuinbank kopen? Kom dan eens langs in onze tuinmeubelshowroom, ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialisten!