Alles voor jouw opbergideeën

Een van de meest multifunctionele meubelen in huis is een kast. Naast het feit dat een kast handig is om jouw spullen in op te bergen, is het ook een plek waarin jij jouw kleren hangt. Alleen waar begin je als er zoveel keuze is? Wij nemen je in 5 stappen mee naar een kast om verliefd op te worden, van inspiratie tot montage!

Doe ideeën op en laat je inspireren!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kast, dan merk je dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Op onze gloednieuwe kastenafdeling kom je er achter dat er een kast voor elke ruimte bestaat of ontworpen kan worden. Van inloopkast tot kledingkast en van tv meubels tot kasten op maat.

Kiezen was nog nooit zo leuk

De keuze voor welk type kast jij graag in je interieur wil hebben gaat gemaakt worden en dan is het nu de hoogste tijd om erachter te komen welke stijl bij jou past. Houd je meer van een landelijke kast of ga je toch voor een moderne kast? Op onze vernieuwde kastenafdeling is een grote stalenkast te vinden die jou kan helpen bij het maken van jouw keuze. In deze stalenkast vind je verschillende materialen en kleuren die jouw droomkast moet hebben.

Een persoonlijk ontwerp om van te dromen

We begrijpen als geen ander dat het niet altijd gemakkelijk is om zelf al deze keuzes te maken. De kans is groot dat je met enkele vragen zit. Onze adviseurs Harm en Christa helpen je dan graag verder aan de hand van een persoonlijk advies in de winkel. Met een 3D-ontwerp kunnen zij jouw droomkast tot op de millimeter nauwkeurig visualiseren en personaliseren.

Jouw kast gemonteerd door onze eigen vakmensen

Als jij over bent gegaan tot aankoop van jouw perfecte kast, dan sta je voor de keuze om deze zelf te plaatsen of over te laten aan de professional. Door gebruik te maken van onze eigen montageservice wordt al het werk uit jouw handen genomen. De vakmensen komen thuis langs om de kast in te meten, zodat deze altijd passend is in jouw woonsituatie. Vervolgens wordt de kast perfect op maat gemaakt, waarna deze gemonteerd wordt door de vakmensen. Leuk weetje, is dat de vakmensen van Boer Montage jaarlijks meer dan 150 maatwerkkasten plaatsen.

Het echte genieten kan beginnen!

De kast is gemonteerd, dan kan dit nu maar een ding betekenen. Het echte genieten van jouw kast kan gaan beginnen! Tijd om de kast in te gaan ruimen en jouw spullen op te bergen. Want een kast is onmisbaar in ieder interieur, dus ook in die van jou!

 

filter en sorteer