Service & montage

Bij een overkapping telt niet alleen de aanschaf hiervan, ook de montage is heel belangrijk. Staat het op de planning om een houten overkapping, veranda of kapschuur bij ons te kopen? Dan bieden we jou de mogelijkheid om ook de montage door ons te laten bezorgen.

De montage van een overkapping

Heb je jouw droomoverkapping gevonden, maar wil je niet zelf aan de slag voor de montage? Wij schieten te hulp! Want als geen ander weten wij dat deze montage geen gemakkelijke klus is. In samenwerking met Hovenier Dons plaatsen wij jouw overkapping in de tuin. Elke situatie is anders en bij overkappingen komt maatwerk kijken.

Van tevoren wordt alles ingemeten om er zeker van te zijn dat de overkapping precies op maat is voor jouw tuin. Wanneer de bestelling is, dan wordt de overkapping op deskundige wijze door de specialisten van Hovenier Dons gemonteerd en kun je daarna optimaal genieten van jouw droomtuin.

Heb jij vragen voor de adviseurs over de montage van jouw overkapping? De adviseurs helpen je graag met het geven van antwoord op jouw vragen. Dus heb je een vraag of wil je hiervoor graag een afspraak inplannen?

Neem contact op met de adviseurs

filter en sorteer