Grasmaaiers & -trimmers

Resultaten 1-16 van 57

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 57

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Beschik jij over een grasmat in de tuin en wil je ervoor zorgen dat deze grasmat blijft groeien? Grasmaaiers, ook wel gazonmaaiers genoemd, houden de grasmat netjes en gezond. Bij Boer Staphorst vind je diverse soorten grasmaaiers voor elke maaiklus.

In diverse soorten en maten

Grasmaaiers zijn er in allerlei soorten en maten. Van bijvoorbeeld een Makita grasmaaier tot een Dolmar grasmaaier. We hebben een groot assortiment om uit te kiezen, maar hoe kies je de beste grasmaaier voor jouw gazon? Er zijn enkele zaken van belang wanneer je een grasmaaier gaat aanschaffen. Als eerste kijk je naar de grootte van jouw gazon, de gewenste stroomtoevoer voor de grasmaaier en als laatste hoe leuk je het grasmaaien vindt. Deze factoren samen leiden naar de beste grasmaaier voor jouw klus.

Ben je op zoek naar een grasmaaier? Van accu grasmaaiers tot handgrasmaaiers en van elektrische grasmaaiers tot benzine grasmaaiers. Maar misschien laat je ook wel liever de grasmaaier al het werk doen en kies je voor de handige robot grasmaaier? Ook zeer handig voor mensen met twee linkerhanden of zonder groene vingers. Welke grasmaaier het beste bij jou past, dat is geheel aan jou. Om het gazon er helemaal tiptop uit te laten zien, maak je de hoekjes af met een grastrimmer.

Onderhoud grasmaaiers

Grasmaaiers vereisen altijd onderhoud. De één wat meer dan de ander. Maar hoe heb je het langst plezier van jouw grasmaaier? Voor een grasmaaier is het zaak om na het maaien de messen en/of draden van het apparaat goed droog en schoon te maken. Dit voorkomt roest aan de grasmaaier. Heb je een grasmaaier met messen? Dan raden wij je aan om de messen minimaal één keer per jaar te gaan slijpen. Je kunt dit zelf doen door middel van een ijzervijl of een multitool. Maar je kunt deze ook langsbrengen in onze werkplaats op onze tuinafdeling. Dan zorgt een medewerker ervoor dat jouw grasmaaier weer klaar is voor gebruik.