Tuinstoelen

Resultaten 1-16 van 44

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 44

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Heerlijk ontspannen buiten zitten, iets wat we allemaal graag doen. In het zonnetje met een hapje en drankje erbij. Het is belangrijk om dan goed te zitten in een tuinstoel. Bij Boer Staphorst hebben we een breed assortiment tuinstoelen van gerenommeerde merken. Dankzij het veelzijdige assortiment is er altijd een bijpassende tuinstoel die jouw zitcomfort verbetert.

De perfecte tuinstoelen

Een tuinstoel koop je natuurlijk niet zomaar, het is een investering voor lange tijd. Wil je nieuwe tuinstoelen kopen, dan is het belangrijk om vooraf te bepalen wat voor jou de juiste tuinstoelen zijn. Aan de ene kant is het natuurlijk belangrijk dat de tuinstoelen er leuk uitzien, maar je moet ook rekening houden met een aantal andere factoren. Want hoeveel ruimte heb je in de tuin, waar ga je de tuinstoelen voor gebruiken? Wij laten je graag zien waar je op moet letten bij het kopen van juiste tuinstoel.

Het is dus als eerste heel belangrijk om goed te weten hoeveel ruimte je in de tuin hebt voor de tuinstoelen. Heb je juist een grote tuin? Of wil je de stoelen gebruiken op jouw balkon? Tuinstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Maar voor een gezellige zithoek in de tuin of op het balkon heb je geen gigantische ruimte nodig. Met een aantal slimme keuzes tover je zelfs jouw kleine tuin of balkon om tot een perfecte plek om te vertoeven. In dit geval geldt het gezegde meten is weten. Over het algemeen kun je als vuistregel aanhouden dat je 75 centimeter ruimte nodig hebt om de tuinstoel naar achter te kunnen schuiven. Wil je er ook nog loopruimte achter creëren? Tel er dan nog ongeveer 60 centimeter bij op. Wil je de stoelen ook wel eens uit de weg hebben, dan is het een idee om te kiezen voor stapelbare tuinstoelen of je kiest juist voor inklapbare stoelen die minder ruimte innemen. Zo kunnen wij nog wel even doorgaan om jouw ultieme plek in de tuin te creëren.

Heb jij dan eindelijk jouw perfecte tuinstoel gevonden? Dan betekent het pas dat je echt kun gaan genieten van het buitenleven.