Kaarsen & houders

Resultaten 1-16 van 316

Pagina
per pagina

Resultaten 1-16 van 316

Pagina
per pagina
filter en sorteer

Als je het hebt over sfeer, dan heb je het over kaarsen. Wat is er nu sfeervoller dan de avond die invalt en een ruimte gevuld met kaarsen. Kaarsen en trendy houders kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken in je interieur!

Welke sfeer past bij jou?

Kaarsen en houders zijn er in ontzettend veel verschillende soorten, kleuren en maten. Er is dus altijd een match met jouw interieur! Gebruik een hippe kandelaar om de kaars mooi uit te lichten. Of zet diverse soorten waxinelichthouders bij elkaar voor een knusse sfeer. Plaats de houders op een dienblad of plateau en er ontstaat direct een mooi geheel. Je houdt het rustig door de kleur van de houders af te stemmen op je interieur. Een basiskleur kaars kun je mooi combineren met een warme kleur houder. Maar andersom kan natuurlijk ook!

Voor ieder budget

Voor elke portemonnee zijn er kaarsen & houders te krijgen. Je hebt slechts een paar kaarsen nodig om een andere sfeer te creëren. De kaarsen van Yankee Candle hebben een vriendelijke prijs en ruiken ook nog eens heerlijk! Maar ook de parfumkaarsen van Janzen zijn goed betaalbaar, ruiken geweldig en hebben een mooie, strakke houder. Voor welke kaarsen ga jij?

Wil jij de woonkamer gezelliger maken? Kom naar onze winkel en wij helpen je met het uitzoeken van leuke kaarsen & houders!