Service & montage

Bij Boer Zonwering kies je voor service en kwaliteit. Want wanneer je hebt gekozen voor de juiste zonwering en er optimaal van kunt genieten, dan is het voor ons pas af. Daarom bieden wij u deskundig advies op maat, van het begin tot het eind.

Altijd een passende oplossing

Bij Boer Staphorst sta je er niet alleen voor bij het uitzoeken van jouw zonwering. Naast een eerlijke prijs staan onze specialisten jou bij met interesse, aandacht en advies. Dit komt door hun uitgebreide vakkennis. Samen brengen we jouw wensen in kaart om op zoek te gaan naar de perfecte zonwering. Met jouw wensen als uitgangspunt worden alle mogelijkheden doorgenomen.

Zonwering voor een woning is over het algemeen vaak maatwerk. Het is heel goed mogelijk dat jouw situatie vraagt om een advies aan huis. In dat geval komen onze monteurs graag persoonlijk bij jou langs om een passende oplossing te vinden. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe zonwering de juiste afmetingen heeft en op deskundige wijze gemonteerd is. Je beschikt gegarandeerd over een goed eindresultaat.

Klanten over Boer Zonwering

Bij Boer Zonwering staat tevredenheid & kwaliteit voorop en daarom hechten we veel waarde aan onze reviews. Deze geven ons inzicht in de ervaringen van onze klanten en mogelijkheden tot verbetering.

Ervaring familie Harink
‘Ons zoontje kan nu heerlijk zijn middagslaapje doen in een koele, donkere slaapkamer dankzij Boer Zonwering. Wij zijn erg tevreden over de extra service en goede adviezen die we kregen van de monteurs.’

Lees meer over de ervaring

Project zonwering

Bij Boer Staphorst vind je een veelzijdig assortiment van onder andere zonwering en screens. Alles wordt voor je op maat gemaakt en ook voor de montage kun je bij ons terecht. Onze zonweringsspecialist helpt jou graag bij het samenstellen van jouw ideale zonwering aan de hand van jouw persoonlijke wensen.

Het belang van de juiste zonwering is groot. Bij Boer Staphorst hebben we verschillende mogelijkheden zonwering en screens. Want ben je bijvoorbeeld op zoek naar professionele zonwering en screens voor kantoren, scholen of horeca met een goede prijs- en kwaliteitsverhouding? Dan ben je bij ons aan het goede adres, want dit is ook bij ons mogelijk!

Waarom zonwering voor kantoren, scholen en horeca?

Goede zonwering draagt bij aan een optimaal leef- en werkklimaat. Het is belangrijk dat je jezelf prettig en comfortabel voelt in de ruimte waarin je werkt. Wanneer je buitenzonwering gebruikt, wordt de warmte tot 95% geweerd. Gecombineerd met “natuurlijke ventilatie” heb je dan een gezonde en stimulerende omgeving.

De gebouwen van kantoren, scholen en horeca hebben over het algemeen grote ramen. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk effect, maar op zonnige dagen komt er veel zonlicht binnen. Hoe lekker dit soms ook is, de zon moet geen storende factor zijn wanneer je aan het werk bent. Want door de warmte lopen de temperaturen in de kantoren langzaam op en daardoor neemt de concentratie steeds meer af. Door te kiezen voor zonwering of screens blijft de temperatuur aangenamer, omdat je zo het zonlicht zelf kunt bedienen. Ook helpt zonwering het zicht te behouden op beeldschermen, tv’s en digitale schoolborden. Maar met zonwering of screens behoud je wel het contact met de buitenwereld, omdat er nog naar buiten gekeken kan worden.

Daarnaast levert het gebruik van zonwering en screens ook nog eens financiële voordelen op. Want het is bewezen dat een gebouw koelen maar liefst 3x duurder is dan een gebouw verwarmen. Wanneer je gebruik maakt van de juiste zonwering en screens in combinatie met natuurlijke ventilatie zijn energie-belastende koelapparaten bijna niet meer nodig.

Genieten van het buitenleven door middel van de juiste zonwering. Kom eens langs op onze zonweringsafdeling, daar vind je een veelzijdig assortiment van het topmerk Verano. Ontdek het assortiment en ontvang persoonlijk advies. Onze zonweringspecialisten helpen je graag! 

filter en sorteer