Aangepast sanitair

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen en zoveel mogelijk zelf blijven doen, zonder hulp van anderen. Echter ondervinden steeds meer mensen problemen bij het douchen, baden of naar het toilet gaan. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt in uw badkamer en hebben daarom aangepast sanitair die u een stukje extra zekerheid en veiligheid bieden. Daarom hebben wij comfortabele en moderne oplossingen voor een veilige badkamer. Zo creëert u een badkamer waar u zich fijn in voelt.

Mogelijkheden aangepast sanitair

Om ervoor te zorgen dat u zich veilig voelt in eigen badkamer, bieden we aangepast sanitair aan. Zodat we u kunnen voorzien van een veilige en comfortabele badkamer:

Het bad eenvoudig vervangen door een douche

Veiligheid en gebruiksgemak zijn de belangrijkste redenen om het bad te vervangen door een ruime en comfortabele inloopdouche. Als u enkel een bad heeft in uw badkamer en u dient te douchen in uw bad kan de gladde badkuip, hoge instap en weinig houvast ervoor zorgen dat u zich niet meer veilig voelt.
Novillini heeft een innovatieve oplossing, waarmee u het oude bad kan vervangen door een nieuwe functionele ruimte, compleet met douche en alle voorzieningen die u wenst.

Een comfortabel instapbad

De badkamer is de plek waar we dagelijks gebruik van maken. Daarom vinden wij het belangrijk dat u zich veilig voelt in uw badkamer. Een standaard bad heeft een hoge instap en dat kan al snel voor problemen zorgen met het in- en uitstappen. Wij kunnen u veilige oplossingen bieden, zo hebben wij comfortabele instapbaden met deurtjes. Het baddeurtje is 100% waterdicht en ziet er naast zijn praktische werking er ook erg modern uit! Zo kunt u gemakkelijk en veilig het bad in- en uitstappen. Dan kunnen wij u veilige oplossingen bieden. Samen creëren we een badkamer waar u zich fijn in voelt. Het bad is verkrijgbaar in vier mooie kleuren:

Topmerken

LinidoSolutions

Op onze sanitarafdeling hebben we veilige hulpmiddelen van LinidoSolutions. Deze veiligheidsoplossingen bieden u precies de benodigde extra steun, zoals een wandgreep op een douchezitje. Dat maakt het mogelijk om veilig de alledaagse activiteiten zelfstandig te blijven doen. Het aangepaste sanitair van LinidoSolutions bieden niet alleen optimale ondersteuning, maar zijn ook erg stijlvol voor uw badkamer.

Ontdek LinidoSolutions

SecuCare

Ook hebben we een ruim assortiment hulpmiddelen van SecuCare wat veilig wonen voor zowel senioren als junioren mogelijk maakt. Het biedt oplossingen die comfort en veiligheid bieden, maar waarbij ook aan design wordt gedacht. Het assortiment van SecuCare bestaat o.a. uit:

  • Douche- en bad hulpmiddelen zoals een douchestoel, douchekrukje en toiletverhoger.
  • Mobiliteitsoplossingen zoals wandbeugels, drempelhulp en anti-slip producten.
  • Val-preventie zoals drempelvervangers en anti-slip stickers.

Novellini

Novellini biedt de ideale oplossing voor het eenvoudig vervangen van uw bad. Deze moderne douchecabine is naar eigen wens samen te stellen met precies dezelfde afmetingen als uw bad. Uw bad kan hierdoor gemakkelijk worden vervangen met minimaal tegelwerk. Zo kunt u snel genieten van een veilige en comfortabele inloopdouche.

Wij helpen u graag aan de ondersteuning die u nodig heeft om een veilig badkamer te creëren, zodat u weer volop kunt genieten van uw badkamer. Maak vrijblijvend een afspraak, zodat wij u gelijk kunnen helpen bij een bezoekje aan onze winkel. Samen creëren we voor u een veilige badkamer, met aangepast sanitair. 

Plan uw afspraak

filter en sorteer